Ο ΑΚΗΣ… ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Σαν να μην έφταναν οι δικαστικοί μπελάδες για τον Άκη Τσοχατζόπουλο,  έχει τώρα να αντιμετωπίσει και πειθαρχικές ευθύνες. Έρευνα για το πως έφτασε το κινητό στα χέρια του πρώην υπουργού.

Αφορμή; Ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε χθες το απόγευμα στην κατοχή του κρατούμενου ,παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο αυστηρά απαγορεύεται από τον κανονισμό της φυλακής. Μέχρι σήμερα  πολλοί από αυτούς που αποκαλούνται VIP  φυλακισμένοι καταφέρνουν  να πάρουν στα χέρια τους την πολυπόθητη συσκευή, ώστε να μην κάθονται στις ουρές με τα καρτοτηλέφωνα  όπως οι κρατούμενοι που δεν έχουν την οικονομική

δυνατότητα να αποκτήσουν  κινητό εντός των τειχών. Γιατί είναι κοινό μυστικό στο χώρο των φυλακών ότι τα κινητά τηλέφωνα πωλούνται ακριβά. Ενδιαφέρον βέβαια έχει ,αν  προκύψει αυτό, με ποιόν τρόπο και κάτω από ποιες συνθήκες η συσκευή αυτή έφτασε στα χέρια του πρώην Υπουργού.

Το μέγα ερώτημα βέβαια που μένει να απαντηθεί είναι κυρίως μέσω ποιου προσώπου έφτασε  το κινητό στο κελί του Άκη Τσοχατζόπουλου, αφού  όλα τα αντικείμενα πριν φτάσουν στους κρατούμενους περνούν από εξονυχιστικό σωφρονιστικό έλεγχο.

«Φαίνεται πως ο πρώην Υπουργός εγκλιματίστηκε πολύ γρήγορα στον κόσμο της φυλακής», έλεγε  χαρακτηριστικά ένας παλαιός ποινικολόγος, ο οποίος έχει  υπερασπιστεί δεκάδες ποινικούς κρατούμενους.

Ενδιαφέρον έχει επίσης  να διαπιστωθεί με ποια πρόσωπα ο Άκης Τσοχατζόπουλος επικοινωνούσε μέσω του κινητού του τηλεφώνου τις μέρες της κράτησής του, που συμπίπτουν και με τη δημοσιοποίηση του τεράστιου σε όγκο αρχείου του με στοιχεία από τράπεζες,λογαριασμούς, αποδείξεις από πολυτελείς αγορές και χλιδάτες αποδράσεις εντός και εκτός Ελλάδος, αλλά και σκέψεις του πρώην Υπουργού για το κόμμα του και τη Δικαιοσύνη.

Μετά την αποκάλυψη του παράνομου ευρήματος  θα κληθεί να λογοδοτήσει ο Τσοχατζόπουλος στο πειθαρχικό συμβούλιο της φυλακής.

Και αμέσως μετά  πιθανότατα μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, θα πρέπει να ετοιμάσει και το συμπληρωματικό του υπόμνημα δίνοντας πειστικές εξηγήσεις για όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο αρχείο. Και όταν λέμε όλα, παραφράζοντας γνωστή διαφήμιση, εννοούμε όλα όσα έχει ο ανακριτής στα χέρια του …

Keywords
Τυχαία Θέματα