Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ CD

11:15 2/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Το «έπαιζε» επιχειρηματίας και έστελνε στα θύματά του πακέτα που δήθεν είχαν εμπόρευμα. Οταν οι ανυποψίαστοι πελάτες του τα άνοιγαν, έβρισκαν μέσα άφθονα άγραφα cd. Ηταν όμως αργά, γιατί είχαν ήδη πληρώσει το μεταφορέα…

Ο λόγος για 38χρονο επιτήδειο που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας στα Γλυκά Νερά, έχοντας πρώτα εξαπατήσει 26 επιχειρήσεις, κυρίως αρτοποιεία, ψητοπωλεία, πρατήρια υγρών καυσίμων και ζαχαροπλαστεία.

Οπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών, ο συλληφθείς επικοινωνούσε με υπαλλήλους ή νόμιμους

εκπροσώπους διαφόρων εταιρειών και καταστημάτων, προσποιούμενος υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών, με τις οποίες οι εν λόγω εταιρείες ή καταστήματα είχαν συνεργασία, και τους έπειθε να παραλάβουν από οδηγό ταξί δέμα αντ΄ αυτού, καταβάλλοντας χρήματα.

Εκ των υστέρων οι παθόντες διαπίστωναν την σε βάρος τους απάτη, ενώ σε όλες τις καταγγελθείσες περιπτώσεις το δέμα που παραλάμβαναν περιείχε άγραφους ψηφιακούς δίσκους (cd). Το συνολικό ποσό που εισέπραξε ο δράστης από τις απάτες υπολογίζεται στα 26.000 ευρώ.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν τέσσερα (4) εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες και πλαστογραφία συνολικής ποινής φυλάκισης δέκα (10) ετών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα