Ο «έμπορος αυτοκινήτων» πουλούσε κοκαΐνη

18:38 3/4/2013 - Πηγή: Matrix24

O 40χρονος Έλληνας έχει γεννηθεί στη Γερμανία, είναι πατέρας τριών παιδιών και εμφανιζόταν -ακόμα στην οικογένεια του- ως έμπορος αυτοκινήτων, ενώ διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Διέμενε σε πολυτελή μεζονέτα στην Γλυφάδα και νοίκιαζε τρία ιδιωτικά γκαράζ στην Ηλιούπολη, στο Π. Φάληρο και στην Γλυφάδα. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος για πρώτη φορά απασχολεί τις αστυνομικές αρχές και ζούσε στη χλιδή, σε πολυτελή σπίτια και με πανάκριβα αυτοκίνητα, ενώ διατηρούσε και εργαστήριο νόθευσης και συσκευασίας κοκαΐνης.

Στην

κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ των άλλων, πέντε κιλά και 773,5 γραμμ. κοκαΐνης, 4 πιστόλια, 660 φυσίγγια, 7 πολυτελή αυτοκίνητα, 96 πινακίδες κυκλοφορίας, 97 πιστωτικές κάρτες σε διάφορα ονόματα, το χρηματικό ποσό των 39.350 ευρώ και πλήθος από πλαστές σφραγίδες και έγγραφα.

Επίσης, κατασχέθηκαν μικροποσότητες και άλλων ναρκωτικών, νοθευτική ουσία για την κοκαΐνη, βάρους 1,8 κιλών, ένα σήμα της Δίωξης Ναρκωτικών του Υπουργείου Οικονομικών, τρεις φορητοί υπολογιστές, παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και των 100 δολαρίων και πολλά άλλα πειστήρια.

Για να παραπλανά τις αρχές ο 40χρονος, κυκλοφορούσε συνεχώς με διαφορετικά αυτοκίνητα και συχνά άλλαζε τις πινακίδες κυκλοφορίας τους, εκ των οποίων τα δύο φαίνεται ότι είναι κλεμμένα, ενώ εξετάζεται η προέλευση των υπολοίπων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα