Ο επικοινωνιακός «πρωινός καφές»… κρύωσε

Μόνο που φαίνεται ότι όλα αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου, αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα ανακοινώνει τις …ειλημμένες αποφάσεις στους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και της ΔΗΜΑΡ Ανδρέα Παπαδόπουλο. Δεν εξηγείται αλλιώς πώς σε διάφορα θέματα των δημοσίων ΜΜΕ αποφασίζει και… διατάσσει μόνος του ο Κεδίκογλου.

Γιατί

τα λέω αυτά; Γιατί εκτός από το ΑΠΕ-ΜΠΕ όπου συμβαίνουν σημεία και τέρατα από τη Διοίκηση (με τη μη διεκδίκηση χιλιάδων ευρώ του ελληνικού λαού), η ΔΗΜΑΡ καταγγέλλει για δεύτερη φορά την κυβέρνηση αφού την πρώτη φορά απομακρύνθηκε από τη Διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης ο υποδειχθείς από το κόμμα του Φώτη Κουβέλη Κώστας Σπυρόπουλος (οποίος διαμαρτυρήθηκε προσωπικά στον Α. Σαμαρά) ενώ τώρα καταγγέλλει τη Διοίκηση το μέλος του Δ.Σ. Τέλης Σιαμαντάς διαμαρτυρόμενος για την απομάκρυνση του δημοσιογράφου Ν. Μεγγρέλη και της Ελ. Χοϊδά.

Στη δήλωσή του ο κ. Σιαμαντάς αντιτίθεται στις «αδιαφανείς διαδικασίες αντικατάστασης» και προσθέτει ότι «δυστυχώς προωθείται με αδιαφανή τρόπο ένα δίκτυο οργανωτικού ελέγχου της ΕΡΤ με έκδηλα κομματικά χαρακτηριστικά». Πληροφορούμαι ότι εκφράστηκαν ενστάσεις όχι μόνο για το πώς θα λειτουργήσει ο άτυπος πρωινός καφές ανάμεσα στους προαναφερθέντες αλλά και για το αν είναι σκόπιμο να προχωρήσει η ιδέα.

Γεννηματά και Παπαδόπουλος φαίνεται να διαμήνυσαν στον Κεδίκογλου ότι κυβερνητικός εκπρόσωπος υπάρχει. Μόνο που αυτός πρέπει να εκφράζει την επικοινωνιακή γραμμή της κυβέρνησης και όχι της ΝΔ. Ώστε και εκείνοι να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις των κομμάτων τους. Οι οποίες, πάντως, δεν είναι πάντα στη γραμμή της κυβέρνησης (ή μήπως της ΝΔ;).

Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους η Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος. Για τον δεύτερο, φαίνεται ότι απολαμβάνει τον αίσθημά του με την κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη Αλεξία (σας ενημέρωσα πρόσφατα για το Haig και το Dimple που απολάμβαναν σε μπαρ του Παγκρατίου).

Keywords
Τυχαία Θέματα