Ο Γ. Μανώλης επιβεβαιώνει το non paper

O κ. Μανώλης εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Σκάι, όπου και υποστήριξε ότι υπήρξε το ανυπόγραφο non paper έγγραφο από τον Πάνο Καμμένο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να μπει υπουργός Άμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το ‘δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης, κάνοντας παράλληλα,

λόγο για γκέλα

Και συνέχισε αποκαλώντας «λαγό» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων λέγοντας ότι «συγκαλεί τα όργανα και φεύγει. Πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα».

Ο κ. Μανώλης τόνισε επίσης ότι οι ΑΝΕΛ υποχώρησαν εκλογικά λόγω του non paper, και κατηγόρησε τον κ. Καμμμένο ότι αντί «να φτιάξουμε το κόμμα έφυγε για δύο μήνες διακοπές. Επιθυμεί ένα μικρό κόμμα».

Για την πρόταση Καμμένου στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, να παραιτηθούν οι βουλευτές των δύο κομμάτων ώστε να προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές, δήλωσε ότι στελέχη του κόμματος είχαν εξηγήσει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι αυτό δεν «στέκει» συνταγματικά.

Και η επίθεσή του στο πρόσωπο του προέδρου των ΑΝΕΛ δεν σταμάτησε εκεί: «Δεν συζητάει με κανέναν και μιλάει συνεχώς για ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαν να λέει στον κόσμο “πήγαινε με τον ΣΥΡΙΖΑ”, μας χωρίζει χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξαφνικά τον ακούσαμε να μιλάει για δολάριο, (…) δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτε. Σήμερα λέει άλλα, το βράδυ άλλα, αύριο άλλα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μανώλης δήλωσε δε, ότι ενώ είχε κλείσει συμφωνία για διεύρυνση του κόμματος με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο ο κ. Καμμένος τη χάλασε.

Όσον αφορά για το δικό του πολιτικό μέλλον, ο κ. Μανώλης ξεκαθάρισε: «Δεν πάω στη ΝΔ. Δεν έφυγα για να γυρίσω».

Καμμένος: Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη

Το… γάντι που πέταξε ο κ. Μανώλης, δεν άφησε να πέσει κάτω ο κ. Καμμένος, ο οποίος έδωσε την σκληρή απάντησή του μέσω twitter:

«Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» ήταν τα tweet του.

Keywords
Τυχαία Θέματα