Ο ΗΛΙΘΙΟΣ

Όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη από τους οδηγούς των λεωφορείων τους οποίος αποκάλεσε ηλίθιους, ο νέος Γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, αλλά τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους, υποστηρίζοντας λίγο πολύ ότι είναι ηλίθιοι αυτοί που έγραψαν ότι είπε ηλίθιους τους οδηγούς…

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Γραμματέας της ΝΔ υποστήριξε ότι δεν είπε ηλίθιους τους εργαζόμενους, αποκάλεσε  ηλίθιους τους δημοσιογράφους που λένε ότι είπε ηλίθιους τους εργαζόμενους.

Προσπάθησε μάλιστα

να κάνει και μαθήματα δημοσιογραφίας συγκρίνοντας το πως θα παρουσίαζε τη διαστρεβλωμένη κατά τη γνώμη του, δήλωσή του,  ένας … Αμερικανός δημοσιογράφος. Είπε δηλαδή (σ.σ. χωρίς εισαγωγικά) ότι στην Αμερική οι δημοσιογράφοι βάζουν εντός εισαγωγικών τα λεγόμενα και δεν τα διατρέφουν… Στον ΑΝΤ1 πάντως, έπαιξαν, χωρίς εισαγωγικά και στρεβλώσεις το ηχητικό ντοκουμέντο.

Σε εισαγωγικά, τα λεγόμενα του κ. Κεφαλογιάννη: «Να σαρωθούν οι ανόητοι κανονισμοί λειτουργίας, οι ηλίθιοι κανονισμοί λειτουργίας, που επιτρέπουν σ κάθε ηλίθιο των ΔΕΚΟ να σταματάει το λεωφορείο του στην πλατεία Καραΐσκάκη ή στη λεωφόρο Ακαδημίας για να κάνει το τσιγαράκι του επειδή το επιτρέπει ο κανονισμός και να είναι άνθρωποι 80 χρονών με 40 βαθμούς Κελσίου να παθαίνουν θερμοπληξία».

Keywords
Τυχαία Θέματα