Ο Κασιδιάρης πυροβολεί στη μέση του δρόμου (Βίντεο)

Η αποκάλυψη και κυρίως η δημοσιοποίηση των νέων αποδεικτικών μέσων προκάλεσαν την έκρηξη στη Βουλή του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είπε πως «στήνεται νέα

σκευωρία σε βάρος μας για δήθεν προπαρασκευαστικές πράξεις κατάλυσης του πολιτεύματος». Άμεση όμως ήταν η αντίδραση ανώτερων δικαστικών πηγών η οποία ανέφερε πως «η δικαιοσύνη δεν κάνει σενάρια αλλά κάνει τη δουλειά της με βάσει το Σύνταγμα , τους νόμους και το αποδεικτικό υλικό».

Στο βίντεο, που ανήκει στο υλικό που ανακτήθηκε από τους υπολογιστές βουλευτών του ναζιστικού κόμματος, φαίνεται ο Ηλίας Κασιδιάρης, ημίγυμνος στη μέση του δρόμου να πραγματοποιεί βολή, και όχι σκοποβολή, περπατώντας στη μέση του δρόμου.

Μιχαλολιάκος κατά μεταναστών και υπέρ χούντας

Στα αρχεία πάντως που διαθέτουν οι ανακριτικές αρχές, υπάρχουν βίντεο με δημόσιες ομιλίες, του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σε αυτές απεικονίζονται οι αναφορές του κατά των Εβραίων και των Πακιστανών, ενώ υπάρχει ολόκληρη ανάλυση με την οποία υποστηρίζει πώς οι νεκροί του Πολυτεχνείου είναι ένας μύθος της αριστεράς. Χαρακτηριστικό επίσης είναι το απόσπασμα που αναφέρει την άποψη του, για τον κοινοβουλευτισμό και το κοινοβούλιο, λέγοντας «ναι, αισθάνομαι άβολα στη Βουλή». Στο ίδιο βίντεο χαρακτηρίζεται ψεύτικη η ιστορία των νεκρών του Πολυτεχνείου που περιγράφεται ως πανηγύρι , αφού υπάρχει εκτενής αναφορά σε νεκρούς από τυχαίους εξοστρακισμούς, ψεύτικα τα νεκροταφεία , ενώ υπάρχει παραδοχή για 4-5 νεκρούς που επιχείρησαν τότε να καταλάβουν το υπουργείο Δημόσιας Τάξης:

Σε άλλη ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου, πριν τις εκλογές αυτή, καλεί το λαό να ελευθερωθεί αφού έχει καταντήσει , όπως λέει δουλοπάροικος. Εκφράζει δε το γνωστό θαυμασμό του για την 21η Απριλίου, η οποία όπως λέει, δεν άφησε κανένα χρέος στα δημόσια ταμεία, ενώ δεν παραλείπει βέβαια να αναφερθεί σε Εβραίους και Πακιστανούς, στους μεν πρώτους για τα μονοπώλια που ανεβάζουν τις τιμές των προϊόντων, στους δε δεύτερους, λέγοντας πώς ειδοποίησε τους πατριώτες του στη Σκάλα πως αν πάρουμε την εξουσία, «τα πορτοκάλια θα τα μαζεύουν ή έλληνες, ή εσείς μόνοι σας. Τέρμα οι Πακιστανοί».

«Σε άλλη ομιλία του ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αναφέρει πώς «μας κατηγορούν πως δεν κάνουμε κάτι στην πλατεία Αττικής, την Κυψέλη κι αλλού, τότε ποιοι μαχαιρώθηκαν για να μείνουν κάποιες περιοχές ελληνικές;». Επισημαίνει πάντως πως «δεν ήρθε ακόμα η ώρα της μεγάλης σύγκρουσης τότε που θα ακονιστούν οι λόγχες στα πεζοδρόμια, για να δουν όλοι τι σημαίνει Χρυσαυγίτης».

Από τις αποστροφές του δεν λείπουν και αναφορές «στην αυτονομία της Βορείου Ηπείρου», πως η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής είναι ο εθνικισμός ενώ χαρακτηρίζει «στυλοβάτη του λαού την Ορθοδοξία», αλλά επισημαίνει: «Δε σέβομαι όμως τον παπά που ταΐζει πρώτα τον λαθρομετανάστη και μετά τον έλληνα».

ΕΔΕ για τον αδελφό του Κασιδιάρη

Εν τω μεταξύ με εντολή του αρχηγού ΓΕΣ Αθανάσιου Τσέλιου διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση για τις φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται να χαιρετά ναζιστικά ο Ανθυπολοχαγός Ειδικών Δυνάμεων Αλέξανδρος Κασιδιάρης.

Πρόκειται για τον αδελφό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος αυτή την περίοδο εκπαιδεύεται στο σχολείο Ανορθόδοξου Πολέμου στην Ρεντίνα.

Με διαταγή του ΓΕΣ η εκπαίδευση του διακόπτεται και καλείται άμεσα στη Αθήνα όπου τίθεται στην διάθεση του Φρουραρχείου Αθηνών, όπως γράφει το onalert.

Keywords
Τυχαία Θέματα