Ο κόσμος των Χριστουγέννων στο αεροδρόμιο

Το ταξίδι ξεκινά την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου. Αφετηρία το Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Προορισμός, ο μαγευτικός κόσμος των Χριστουγέννων. Ένας κόσμος που θα ξεδιπλωθεί μέσα στα 12.000 τ.μ. του στεγασμένου και ειδικά διαμορφωμένου χώρου όπου μεταξύ άλλων τα παιδιά θα κάνουν πατινάζ στον πάγο,

θα διασκεδάσουν στο καρουζέλ, θα απολαύσουν θεατρικές παραστάσεις, καραγκιόζη, κουκλοθέατρο και κινηματογραφικές προβολές. Αλλά και θα γνωρίσουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη, για να πάρουν μέρος στην προετοιμασία των δώρων που πρόκειται να μοιράσει, να του μεταφέρουν τις επιθυμίες τους και να φωτογραφηθούν μαζί του. Την ίδια στιγμή οι συνοδοί τους θα μπορούν να απολαύσουν την παραμονή τους στους χώρους εστίασης που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για αυτούς, και να απολαύσουν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και ζεστά ροφήματα από όλο τον κόσμο.

INFO: 29 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2013. Μέχρι την έναρξη των σχολικών διακοπών στις 20 Δεκεμβρίου, θα λειτουργεί μόνο Παρασκευή (16:00 -22:00), Σάββατο και Κυριακή (10:00 – 22:00). Τις καθημερινές θα δέχεται μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων και γυμνασίων. Από 20 έως και 31 Δεκεμβρίου θα λειτουργεί καθημερινά από 10:00 έως τις 22:00). Γενική είσοδος 3 ευρώ. Στο Metropolitan Expo, αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα