Ο ΛΙΝΕΝ ΚΑΙ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

Ο Εβαλντ Λίνεν άφησε το στίγμα του στην πρώτη του προπόνηση στην ΑΕΚ. Τι είπε στους ποδοσφαιριστές.

Το στίγμα του ενόψει της συνεργασίας του με την ΑΕΚ άφησε ο Εβαλντ Λίνεν, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Πέμπτης.

“Πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή, να έχουμε μια καλή συνεργασία», είπε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός στην ομιλία του και κατόπιν μίλησε πιο συγκεκριμένα. «Έχω δει αρκετά παιχνίδια

της ομάδα. Έχουμε δεχθεί επτά γκολ στο πρωτάθλημα, είναι πολλά για την ΑΕΚ. Δεν είμαστε η χειρότερη άμυνα, μπορούμε να βελτιωθούμε εκεί. Η επίθεση είναι πολύ σημαντικό θέμα, για μένα το σημαντικότερο κομμάτι. Δεν βάζουμε εύκολα γκολ. Εκεί έχουμε πρόβλημα, εκεί θα δουλέψουμε πολύ. Δεν είναι μόνο η φάση, η σέντρα, το να βάλεις γκολ. Χρειάζεται καλή κυκλοφορία, να κρατάς σωστά την μπάλα και μετά να βάζεις το γκολ. Πρέπει να μάθουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο”.

Ξεκαθάρισε δε ότι “θέλω να ξέρετε ότι η πειθαρχία για μένα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Όπως και οι κίτρινες κάρτες. Δεν θέλω να βλέπω εύκολες κάρτες. Έτσι δίνουμε εύκολα στημένες φάσεις στο αντίπαλο και κινδυνεύουμε με αποβολές. Θέλω μεγάλη προσοχή σε αυτό το κομμάτι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα