Ο Μώραλης «κλέβει» τη 2η θέση από τον Δρίτσα και απειλεί Μιχαλολιάκο

Στο νήμα φαίνεται ότι θα κριθούν όλα στην αυτοδιοικητική μάχη στο λιμάνι του Πειραιά καθώς η «επιθετική» τακτική του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη και η συμμετοχή σε αυτόν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και Πέτρου Κόκκαλη δημιουργεί προϋποθέσεις αλλαγής του status quo. Ο νυν Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος

εμφανιζόταν, μέχρι πρότινος, το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, αφού οι δημοσκοπήσεις του έδιναν ποσοστά κοντά στο 40% για τον πρώτο γύρο, με δεύτερο τον Θ. Δρίτσα του ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο 20%.

Ωστόσο, η παρουσία του συνδυασμού Μώραλη οδηγεί σε ανατροπή των συσχετισμών καθώς οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν πώς το ερυθρόλευκο ψηφοδέλτιο περνά δεύτερο, αφήνοντας πίσω το «Λιμάνι της Αγωνίας», όχι όμως με διαφορά που μπορεί να θεωρηθεί ασφαλής.

Κρίσιμη για την εξέλιξη της μάχης θα είναι η στήριξη που θα μπορέσει να εξασφαλίσει από κομματικούς παράγοντες ο κ. Μώραλης (σ.σ. στη χθεσινή παρουσίαση συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Γεράσιμος Γιακουμάτος, Λευτέρης Αυγενάκης, Γιάννης Καράμπελας και Μάξιμος Σανετάκης, Εύα Καϊλή, Ανδρέας Λοβέρδος, Γρηγόρης Νιώτης, Γιάννης Διαμαντίδης) αλλά και η στάση που θα κρατήσουν στο β' γύρο οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον βέβαια ο κ. Δρίτσας μείνει εκτός.

Keywords
Τυχαία Θέματα