Ο ρόλος – κλειδί του Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ

07:15 3/1/2013 - Πηγή: Matrix24

Ακόμα και αν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Πατρινός άσος δεν ξεκινήσει στην 11άδα, σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα από τον Γιώργο Δώνη έτσι ώστε να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Το σχέδιο του τεχνικού του ΠΑΟΚ προβλέπει ότι στα πρώτα παιχνίδια του δευτέρου γύρου ο Κατσουράνης θα αγωνιστεί σε ρόλο στόπερ αφού ακόμα δεν έχει ανακτήσει πλήρως

τη φυσική του κατάσταση. Στη συνέχεια, και αναλόγως με τις αγωνιστικές ανάγκες, ο εκ των αρχηγών της Εθνικής ομάδας θα περάσει πιο μπροστά στο γήπεδο και θα φτάσει να αγωνίζεται ακόμα και ως οκτάρι, αφού ο Δώνης θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο την καλή πάσα αλλά και τα τελειώματα του παίκτη του.

Το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου του Βορρά πιστεύει ότι ο «Κατσούρ» μπορεί να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ από τη θέση του μέσου πίσω από τους επιθετικούς αλλά δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιήσει τον παίκτη ως κλασικό και μόνο κόφτη. Ακόμα και όταν ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού θα παίρνει θέση στο γήπεδο ως αμυντικό χαφ σίγουρα θα έχει παρτενέρ που θα καλύπτει τις αδυναμίες του στα τρεξίματα.

Ο ΠΑΟΚ με άξονα που θα τον αποτελούν οι Κάτσε, Κατσουράνης, Φωτάκης μπορεί να συνδυάσει άνετα την ποιότητα των τελευταίων δύο με την αγωνιστικότητα και το πάθος και του πρώτου και να βγει κερδισμένος εξασφαλίζοντας τόσο την ασφάλεια των μετόπισθεν όσο και τη δημιουργικότητα μπροστά. Παράλληλα, ο Πάμπλο Γκαρσία θα αρχίσει να παίρνει λεπτά συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του χαρίζοντας κάποια ποιοτικά 20λεπτα, ειδικά σε δύσκολα παιχνίδια με ανταγωνιστικούς αντιπάλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα