Ο Τσίπρας δεν είναι στην Κέρκυρα – Διχασμός για το Πεντοφάναρο

Επειδή διαβάζω ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο νησί των Φαιάκων, θέλω να σας πληροφορήσω ότι η είδηση δεν αληθεύει. Ναι μεν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται κοντά στην Κέρκυρα, αλλά όχι στην ίδια την Κέρκυρα. Μαζί με την σύζυγό του και τα δυό τους παιδιά βρίσκονται

σε παρακείμενο μικρό, με πανέμορφες παραλίες, νησί. Έχουν νοικιάσει ένα σπίτι και παρέα έχουν άλλο ένα φιλικό τους ζευγάρι. Επειδή, για προφανείς λόγους, θέλουν να κρατηθεί μυστικό το που ακριβώς βρίσκονται, σέβομαι την επιθυμία τους και δεν θα σας αποκαλύψω το όνομα του νησιού.
Πάντως στο αντικρινό, μεγαλύτερο αυτό, νησί παραθερίζει η Ρένα Δούρου. Μάλλον προτίμησαν τα δυό νησιά επειδή βρίσκονται απέναντι από τη Θεσπρωτία όπου ως γνωστόν και οι δυό τους είχαν επισκεφθεί πρόσφατα το κάμπινγκ των νέων του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δε λογικό να υποθέσω ότι κάποιας μορφής επικοινωνία ο Αλέξης με τη Ρένα θα έχουν, όμως δεν παίρνω και όρκο.
Σίγουρα πάντως οι δυό τους θα βρεθούν στην πόλη της Κέρκυρας σε μια βδομάδα, αφού στις 22, και όχι στις 23 όπως επίσης λανθασμένα έχει γραφτεί, ο Αλέξης θα μιλήσει στο Πεντοφάναρο. Και για όσους δεν γνωρίζουν που είναι το Πεντοφάναρο, τους ενημερώνω ότι είναι το μέρος, στη δυτική άκρη του Λιστόν, που βλέπουμε στην τηλεόραση τους Κερκυραίους, στην πρώτη Ανάσταση, να σπάνε τα μπότια.
Εδώ κάνω μια παρένθεση για να πω ότι υπήρξε τοπικός διχασμός για το σημείο που έπρεπε να γίνει η συγκέντρωση και η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι της τάσης Λαφαζάνη ήθελαν να γίνει σε μικρότερο και ελεγχόμενο χώρο, μπροστά στην Εθνική Τράπεζα, στο ΟΑΣΙΣ. Αντίθετα οι “Προεδρικοί” επέμεναν να γίνει σε μεγαλύτερο και ανοιχτό χώρο. Υπερίσχυσαν οι “Προεδρικοί” εξ ου και το Πεντοφάναρο, όπου εκτός από τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ την ομιλία θέλοντας και μη -λόγω του ότι το σημείο είναι πιάτσα και το πιό πολυσύχναστο σημείο στο κέντρο της πόλης- θα ακούσουν και πολίτες άλλων κομματικών αποχρώσεων, αλλά και πολλοί τουρίστες…

Keywords
Τυχαία Θέματα