Οι μέρες και οι νύχτες χλιδής των τροϊκανών στην Αθήνα

Ο κρυψίνους Τόμσεν, ο απόμακρος Μορς, ο συμπαθής Μαζούχ, ο ερωτευμένος Τράα είναι οι εκπρόσωποι των δανειστών μας, μόνο μερικοί από τους 200 και πλέον τεχνοκράτες που έχουν τον οικονομικό -και όχι μόνο- έλεγχο της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» πάντως, σε αντίθεση από τις αλλεπάλληλες θυσίες που ζητούν από μας, οι ίδιοι φαίνεται ότι περνούν παραπάνω από καλά στη χώρα μας.

Ο «κακός» της υπόθεσης, Πολ Τόμσεν, είναι λάτρης της καλής ζωής και των γυναικών, μετά από …συστάσεις όμως που του έγιναν, «μαζεύτηκε».

Αρκετές φορές στο παρελθόν βρέθηκε σε μεγάλο αθηναϊκό κλαμπ για να διασκεδάσει, ενώ είναι γνωστός για τα νεύρα και τον απότομο ως επιθετικό χαρακτήρα του.

Ο Πολ Τόμσεν πάντως δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τον έτερο πόλο εξουσίας της τρόικας, τον εκπρόσωπο της Ε.Ε. Ματίας Μορς. Τον θεωρεί βαρύ και χωρίς ταμπεραμέντο, γεγονός που έχει δημιουργήσει μια σχέση αμοιβαίας αντιπάθειας και καχυποψίας.

Ο τρίτος της παρέας των ισχυρών Κλάους Μαζούχ, θεωρείται αυτός που γνωρίζει καλύτερα την Ελλάδα και ο πιο ευαίσθητος από τους τρεις.

Για τον Ολλανδό επικεφαλής της αντιπροσωπίας του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Μπομπ Τράα, λέγεται ότι υπήρξε ειδύλλιο με γυναίκα στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, γεγονός που προκάλεσε μεγάλο σούσουρο…

Κρίνοντας τέλος από τους παχυλότατους μισθούς με τους οποίους αμείβονται οι τροϊκανοί και φτάνουν τα 170.000 ευρώ ετησίως, καταλαβαίνει γιατί απολαμβάνουν τόσο τη διαμονή τους στην Ελλάδα αλλά και το γιατί διαγκωνίζονται για το ποιος θα πρωτοφέρει την οικογένειά του εδώ το καλοκαίρι για διακοπές…

Keywords
Τυχαία Θέματα