Οι νέες δημιουργίες των Ρομπέρτο Καβάλι και Άννα Μολινάρι

Ψυχεδελικά χρώματα, εμπριμέ αποχρώσεις και σκοτσέζικα υφάσματα πρωταγωνίστησαν στην καινούργια ενότητα ρούχων, που εντυπωσίασαν για τη ρευστότητα και τη χαλαρότητά τους.
Ο ιταλικός οίκος χρησιμοποίησε μια μεγάλη πληθώρα υλικών, επιθυμώντας να τονίσει τη γυναικεία σεξουαλικότητα με διαφορετικούς τρόπους
Κοντά φορέματα, μίνι φούστες, αποκαλυπτικά σχισίματα και πολύχρωμα παντελόνια είναι οι προτάσεις του σχεδιαστή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014.
Πηγή έμπνευσης για τη νέα

κολεξιόν της Άννα Μολινάρι που παρουσιάστηκε στο Μιλάνο ήταν η εκπληκτική κομψότητα της Τζούλι Κρίστι στην ταινία «Ντάρλινγκ», της δεκαετίας του ’60.
Ο συνδυασμός που ήθελε να τονίσει η ιταλίδα σχεδιάστρια με τη νέα σειρά ρούχων της, είχε να κάνει με την εύθραυστη θηλυκότητα και τη διακριτική γοητεία που πρέπει να διαθέτει η σύγχρονη γυναίκα.
Τα περισσότερα φορέματα που παρουσιάστηκαν ήταν κοντά και αμάνικα και προμήνυαν σίγουρα ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι το 2014.
Οι γραμμές ποικίλαν ανάμεσα στα μίνι που φαίνεται ότι θα είναι το must του ερχόμενου καλοκαιριού και στις φούστες που έφταναν μέχρι το γόνατο.

Πηγή: http://gr.euronews.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα