Όνειρο έμεινε η εκδρομή στο CERN για τους μαθητές από τις Σέρρες

Εκτός από τους 42 μαθητές και καθηγητές του Μουσικού Λυκείου Σερρών, θύματα έπεσαν και άλλα δύο λύκεια, το 5ο και το 3ο λύκειο καθώς οι μαθητές ανέμεναν να διεκπεραιωθεί και η δική τους εκδρομή στο συγκεκριμένο ερευνητικό κέντρο στα τέλη Οκτωβρίου και στις αρχές Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Όπως έγινε γνωστό όλοι οι μαθητές είχαν προκαταβάλλει το ποσό των 300 ευρώ στο συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο και σύμφωνα

με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου φέρεται να έχει παραλάβει πάνω από εξήντα χιλιάδες ευρώ.

«Είμαστε έξαλλοι με την εξέλιξη» δήλωσε ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών Γ. Μπουλάκης, επεξηγώντας ότι το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο επελέγη, από τις σχολικές επιτροπές ελέγχου, να διεκπεραιώσει την εκπαιδευτική εκδρομή μετά τον κλειστό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε την περασμένη άνοιξη, δίνοντας την καλύτερη οικονομική προσφορά.

Οι μαθητές και των τριών λυκείων, φανερά απογοητευμένοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, απείχαν το πρωί για λίγη ώρα από τα μαθήματά τους, ενώ ήδη οι καθηγητές και γονείς του Μουσικού Λυκείου κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού γραφείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα