Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει…

Ας θυμηθούμε μερικά δημοσιεύματα του Τύπου :

Ιούνιος 2012

«Λουκέτο με διαδικασίες – εξπρές ετοιμάζεται να βάλει μέσα στο καλοκαίρι η νέα κυβέρνηση σε 60 συνολικά οργανισμούς – φορείς του Δημοσίου. Πρόκειται για την πρώτη κίνηση από πλευράς κυβέρνησης για τον περιορισμό του δημόσιου τομέα. Στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει η πεποίθηση ότι με αυτό τον τρόπο θα διευκολυνθεί η συζήτηση για την τροποποίηση του Μνημονίου.

Μάλιστα στο γραφείο του Πρωθυπουργού υπάρχει ήδη η λίστα με τους 60 Οργανισμούς – φορείς του Δημοσίου που θα συγχωνευθούν ή θα καταργηθούν. Οι Οργανισμοί αυτοί που απασχολούν 3.000 εργαζομένους».

Ιούλιος 2012

«Το τελευταίο διάστημα μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση της κατάργησης ή συγχώνευσης οργανισμών του δημοσίου, αφήνοντας κυριολεκτικά σε αγωνία χιλιάδες εργαζόμενους. Η «μαύρη» λίστα που ακολουθεί περιλαμβάνει τους πρώτους 255 φορείς που απασχολούν 6.000 εργαζόμενους και θα επηρρεαστούν απο τα μέτρα κατάργησης και συγχώνευσης των δημοσίων φορέων».

Ιούλιος 2011

«Το λουκέτο μπαίνει σε 75 φορείς, ενώ μαζί με τις συγχωνεύσεις ο αριθμός θα φτάσει τους 90. Στόχος είναι η κατάργησή τους να έχει γίνει έως τις 5 Αυγούστου».

Και πολλά άλλα βεβαίως από την εποχή Πάγκαλου και της περιβόητης λίστας που φρόντιζε να μην την βγάζει από το συρτάρι του μη τυχόν και στραβώσει κάτι και χρειαστεί να ..βάλει ο ίδιος «λουκέτο» σε αυτούς τους Οργανισμούς!!

Τρία χρόνια μνημόνιο λοιπόν και ίσως τα μόνα πράγματα που έμειναν αναλλοίωτα χωρίς να τα αγγίξει η «αύρα» του: Λίστες φοροφυγάδων και λίστες δημόσιων προς κατάργηση Οργανισμών.

Γιατί όποιος δεν θέλει να ζυμώσει..

Keywords
Τυχαία Θέματα