Όπου φύγει-φύγει για το Δεκαπενταύγουστο

19:47 8/8/2013 - Πηγή: Matrix24

Η αυξημένη ζήτηση στα εισιτήρια τραίνων οδήγησε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προχωρήσει σε ενίσχυση των αμαξοστοιχιών με επιπλέον βαγόνια της τάξης του 10% με 12%, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Η κίνηση είναι αυξημένη σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή και ιδίως η γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη. Αύξηση παρατηρείται ακόμη και για τις υπόλοιπες εταιρείες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ,

όπως αυτή των «τραινοταξί», που εφαρμόζεται πιλοτικά στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Τα ΚΤΕΛ επίσης αναμένεται να βάλλουν εμβόλιμα δρομολόγια, μιας και πολλοί είναι αυτοί που θα ταξιδέψουν με λεωφορεία.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εκτιμήσεις και για αυξημένη κίνηση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου. Ήδη για την εβδομάδα 12 με 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν επιπλέον 11 πτήσεις προς Παρίσι, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Άμστερνταμ και Μϋκονο.

Ο αριθμός των επιβατών, που θα μετακινηθεί με πλοίο θα αυξηθεί σημαντικά. Από τον Πειραιά για αύριο έχουν προγραμματιστεί 24 δρομολόγια, 16 από τη Ραφήνα και 7 από το Λαύριο. Για το Σάββατο, 23 από τον Πειραιά, 13 από τη Ραφήνα και 5 από το Λαύριο. Επίσης την Κυριακή από τον Πειραιά θα αναχωρήσουν 22 πλοία, 16 από τη Ραφήνα και 6 από το Λαύριο.

Η προαναγγελία των αναχωρήσεων και των αφίξεων των πλοίων όλο το 24ωρο, από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας γίνεται από το τηλέφωνο, στον αριθμό 14944 του ΟΤΕ και στο 14541 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Σε επιφυλακή βρίσκεται το λιμενικό σώμα για διευκόλυνση των εκδρομέων και καλεί όσους έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, να βρίσκονται στην προβλήτα μιάμιση ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα