Όταν έχεις λυμένα τα θέματα…

Όταν είσαι άτεγκτος, «καθαρός» και πράγματι θες να πιάσεις τα μεγάλα «λαβράκια», έτσι ακριβώς συμπεριφέρεσαι: Όπως η ελληνική Δημοκρατία! Την ώρα που το «χαράτσι» μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ πρόκειται να καταβληθεί για ακόμη μία φορά από τους ίδιους και τους ίδιους, οι οποίοι καλούνται και πάλι να πληρώσουν τα «σπασμένα» και ας έχουν «στεγνώσει» από ρευστό και ενώ η τύχη της λίστας με τους 54.000 που έστειλαν εμβάσματα στο εξωτερικό άνω των 100.000 ευρώ ή αυτή των σκαφάτων της Ολλανδίας και των ιδιοκτητών ακινήτων στο Λονδίνο αγνοείται… το Ελληνικό Κράτος προτάσσει τα στήθη του αποδεικνύοντας ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Τι και αν τους μεγαλο-«καρχαρίες» ακόμη τους ψάχνουμε και όσους επώνυμους κλείσαμε φυλακή, τους βάλαμε εκεί χωρίς να μας έχουν επιστρέψει ούτε ευρώ στο ταμείο… η δουλειά συνεχίζεται ακόμη πιο εντατικά και βαθιά στα άδυτα της ατασθαλίας… Δεν μπορείς να σχολιάσεις διαφορετικά το απαράμιλλο πάθος κάποιων εφοριακών που φαίνεται πως τα έχουν όλα λυμένα για αυτό και άρχισαν να καλούν όσους έστελναν στο εξωτερικό εμβάσματα της τάξης των 2.000 και 4.000 ευρώ το χρόνο!! Ναι, ναι… Είναι γεγονός.. Ουδείς «μεγαλο-καρχαρίας» θα ξεφύγει από το ελληνικό Κράτος.

Έτσι, μόλις πρόσφατα διαπιστώθηκαν περιπτώσεις εφόρων που κάλεσαν στο γραφείο τους και πέρασαν από …ανάκριση, ανθρώπους που έστελναν στο εξωτερικό εμβάσματα που δεν ξεπερνούσαν τα 4.000 ευρώ!!

Και μιλάμε για τέτοια σαΐνια που κάλεσαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο να απολογηθεί, για αυτές του τις …ύποπτες ενέργειες την ώρα που δήλωνε κάθε χρόνο εισοδήματα 10 φορές πάνω από το ποσό που έστελνε στο εξωτερικό!!! Και το αστείο της υπόθεσης δεν είναι ότι ο εν λόγω προσκόμισε κάθε δικαιολογητικό που του ζήτησαν για να αποδείξει ότι αυτό το απίστευτο ποσό των 4.000 ευρώ τον χρόνο που έστελνε στο εξωτερικό αφορούσε σε ενοίκια που εισέπραττε για λογαριασμό θείου του που διαμένει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ούτε ότι έχασε 2 μεροκάματα για να δώσει εξηγήσεις: Ήταν ο τρόπος που τον αντιμετώπισε ο Έφορος… Μόλις τον είδε λες και πέτυχε γκολ στον τελικό του Champion League!! Αισθάνθηκε προφανώς ότι πέτυχε το αρχιλαμόγιο…

Αλλά έτσι είναι.. Όταν τα έχεις λυμένα όλα τα άλλα θέματα… Με αυτά ασχολείσαι!

Keywords
Τυχαία Θέματα