Ο,ΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΩΡΑΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ …ΚΡΟΝΟ

08:40 9/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (9 –  15 Ιουλίου).

Κριός

Εκτός από τη «ρέουσα» Σελήνη, όλοι οι άλλοι πλανήτες – και για όλη τη διάρκεια της εβδομάδας- προτιμούν να πάνε εθελοντές στη Συρία παρά να μπουν σε ζώδιο της Γης. Πανηγύρι στα ζώδια Νερού, Αέρα και Φωτιάς. Στη Γη, και συγκεκριμένα στον Αιγόκερω, μένει μόνο ο Πλούτωνας. Κάθε κουβέντα περί καριέρας,

καθηκόντων, δημόσιας εικόνας και θέσεως προτεραιοτήτων προκαλεί τρόμο. Ιούλιο μήνα και εν τω μέσω καύσωνα, δε θα σε παρεξηγήσει κανείς, Κριέ.

Ανάδρομος είσαι και φαίνεσαι: ο Ερμής ανάδρομος στο Λέοντα από τις 15/7 και φρόντισε να έχεις πει με σαφήνεια στο amore σου ό,τι πρέπει να πεις ως εκείνη την ημερομηνία. Μετά, κυριαρχεί φεστιβάλ ασυνεννοησίας.

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με Κρόνο: το τετράγωνο ακριβείας Ήλιου – Κρόνου την Κυριακή απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε ερωτήματα όπως «έχει δίκιο η οικογένειά μου που τον/την κράζει;» «αξίζει να σκοτωθώ για πάρτη του/της ακόμα και με τα 5α ξαδέρφια μου;» «υπάρχει μέλλον σε αυτή τη σχέση ή απλά σκοτώνω τον καιρό μου», και άλλα τέτοια ευχάριστα και καλοκαιρινά.

Ταύρος

Πώς θα καταφέρει όλη την εβδομάδα ένα πρακτικό και προσγειωμένο ζώδιο της Γης να επιβιώσει, με μόνο Γήινο πλανήτη τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω; Μα, ακολουθώντας τη συμβουλή του και βρίσκοντας το νόημα στο να οργανώσετε ένα μεταπτυχιακό ή μία ανώτατη πιστοποίηση σπουδών, βάζοντας τα θεμέλια για ένα νέο κύκλο μαθητείας, ή ακόμα και μεθοδεύοντας τη μετακίνησή σας μονίμως εκτός συνόρων. «Μα, μες τη ντάλα του Ιουλίου;» θα μου πείτε παραπονεμένοι – κι εγώ θα σας απαντήσω με το γνωστό παραμύθι του τζίτζικα και του μέρμηγκα.

Ανάδρομος είσαι και φαίνεσαι: 15/7 γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος στο Λέοντα και καλό είναι θέματα οικογένειας και σπιτιού είτε να έχουν μέχρι τότε διευθετηθεί, είτε να περιμένουν την ορθοδρόμησή του (και το φθινόπωρο μια χαρά εποχή είναι…)

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με Κρόνο: το τετράγωνο ακριβείας Ήλιου – Κρόνου την Κυριακή απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε ερωτήματα όπως «τι ελπίδες έχω σε μία ανθρώπινη καθημερινότητα αν δεν επικοινωνώ τις ανάγκες μου και τα θέλω μου;», «μήπως ήρθε η ώρα τα αδέρφια μου ή/και οι στενοί συγγενείς μου να καταλάβουν ότι δεν είμαι η Νταντά Αμέσου Δράσεως;» και άλλα θεάρεστα.

Δίδυμοι

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να είναι η μόνη σταθερή… σταθερά καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, και μάλιστα στον τομέα που αφορά στο σεξ και στα χρήματα που έχετε από κοινού με άλλους ή μέσω αυτών, μπορείτε κυριολεκτικά να αφαιμάξετε –σεξουαλικά και οικονομικά- το όποιο θύμα της γοητείας σας. Το αν πρέπει να το κάνετε είναι άλλο ζήτημα. Και σεξουαλικώς δηλαδή μια χαρά και σίδερο στα νεφρά σας, αλλά οικονομικά καλύτερα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, και μάλιστα συντομότατα, για προσωπική σας ανέλιξη μέσω της δουλειάς σας.

Ανάδρομος είσαι και φαίνεσαι:

Keywords
Τυχαία Θέματα