ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ: ΕΦΟΡΜΗΣΕΙΣ

Μια μητέρα με ττις δύο  κόρες της εφορμούν σε ένα πίδακα υπαίθριου σιντριβανιού για λίγες σταγόνες ανακουφιστικής δροσιάς μια και το θερμόμετρο δείχνει  τριψήφια νούμερα.  

Όταν στις ΗΠΑ μιλάνε για τριψήφιες θερμοκρασίες αναφέρονται στο θερμόμετρο Φαρενάιτ όπου 100 βαθμοί του αντιστοιχούν σε 38 περίπου βαθμούς Κελσίου. Τέτοιες θερμοκρασίες σημειώνονται καθημερινά στην Αμερικανική Ομοσπονδιακή πρωτεύουσα οι οποίες ραγδαία εναλλάσσονται με ξαφνικές καταιγίδες. Το μείγμα πύρινου καύσωνα και υπερβολικής υγρασίας γίνεται θανατηφόρο

με αποτέλεσμα, οι νεκροί τις τελευταίες εβδομάδες να ανέρχονται σε τουλάχιστον 30, κυρίως ηλικιωμένους και άστεγους. Ωστόσο στην ίδια πόλη ο πρόεδρος της χώρας παραμένει ψύχραιμος και ευδιάθετος. Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters, ο Ομπάμα διεύρυνε το προβάδισμά του έναντι του πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης Μιτ Ρόμνεϊ ,ι αντιπάλου του στιςπροεδρικές  εκλογές του Νοεμβρίου , κατά έξι ποσοστιαίες μονάδες 49% έναντι 43%. Στο Λευκό Οίκο μπορούν τώρα να ιδρώνουν λιγότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα