ΟΥΠΣ, Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΗ!

Το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer δημοσίευσε ότι έχει φωτογραφίες με την Κέιτ Μίντλετον γυμνόστηθη, η οποία ωστόσο ως χαρακτήρας και ίματζ δεν έχει καμία σχέση με τον άτακτο κουνιάδο της, Χάρι που σε φωτογραφίες έδειχνε ότι οργίαζε γυμνός στο Λας Βέγκας…

 

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ βρίσκεται σε ταξίδι στην Ασία μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουΐλιαμ. Όταν το έμαθαν σήμερα το πρωί, δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους. Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κέιτ έχουν τραβηχτεί με τηλεφακό και είναι θαμπές. Ωστόσο, οι εικόνες δείχνουν ξεκάθαρα το πριγκιπικό ζεύγος να κάνει μπάνιο σε πισίνα έπαυλης ενός ανιψιού της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ στην Προβηγκία της Γαλλίας.

«Οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές», ανακοίνωσαν πριν από λίγο τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ υπογραμμίζοντας ότι η δούκισσα και ο σύζυγός της Ουίλιαμ είναι θυμωμένοι και έχουν μείνει κατάπληκτοι από τη δημοσίευση των εν λόγω φωτογραφιών.

«Θεωρούμε ότι μια κόκκινη γραμμή ξεπεράστηκε», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος διευκρινίζοντας ότι τα Ανάκτορα «θα ζητήσουν τη συμβουλή Γάλλων δικηγόρων για να εξετάσουν τις ενέργειες στις οποίες θα αποφασίσουν να προβούν».

Η ανακοίνωση των φωτογραφιών, οι οποίες θα είναι οι πρώτες του είδους που αφορούν τη δούκισσα, ήρθε να επισκιάσει τη μεγάλη περιοδεία του ζεύγους στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού προς τιμήν των 60 χρόνων της βασιλείας της Ελισάβετ Β’.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Ουίλιαμ, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα διαδόχου Κάρολου, που παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2011 ενώπιον δύο δισεκατομμυρίων τηλεθεατών, εκ των οποίων πολλοί στην Ασία, έφθασαν την Πέμπτη στη Μαλαισία, δεύτερο σταθμό μετά τη Σιγκαπούρη μιας περιοδείας εννέα ημερών.

Στην Κουάλα Λουμπούρ το ζευγάρι θα παραμείνει έως αύριο Σάββατο πριν ταξιδέψει στα δύο μικρά κράτη του Ειρηνικού, επίσης μέλη της Κοινοπολιτείας, στα νησιά Σολομώντα από την Κυριακή έως την Τρίτη και στα νησιά Τουβαλού έως την Τετάρτη.

Η περιοδεία ήταν μια καλή ευκαιρία για το ζευγάρι να προετοιμαστεί στην πράξη ενόψει μιας ενδεχόμενης διαδοχής στο θρόνο, κυρίως με την πρώτη επίσημη ομιλία στο εξωτερικό που εκφώνησε χθες η Κέιτ στη Μαλαισία.

Οι παπαράτσι «δράστες» της φωτογράφησης προσέφεραν τις επίμαχες φωτογραφίες σε βρετανικές εφημερίδες, αλλά εκείνες  αρνήθηκαν να τις δημοσιεύσουν, καθότι συνιστούν παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του πριγκιπικού ζευγαριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα