Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;

17:30 2/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Επαναφέρει στο προσκήνιο ο Πάνος Καμμένος την επιστολή Σαμαρά προς την ΕΚΤ με την οποία ορκίζεται πίστη στο Μνημόνιο με κάποιες τροποποιήσεις και διερωτάται για τα «ψέματα» της ΝΔ.

«Πότε έλεγε ψέματα ο κ. Σαμαράς; Στον ελληνικό λαό όταν προχθές ανακοίνωνε τα 18 μέτρα ή στον κ. Ντράγκι, όταν του έστελνε

στις 15 Φεβρουαρίου 2012; Διότι μνημόνιο και παροχές είναι αντίθετα», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολιάζοντας τόσο την επιστολή του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι της 15ης Φεβρουαρίου 2012, όσο και το προεκλογικό πρόγραμμα για την 18η Ιουνίου.

Συνεχίζοντας την επίθεση, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι ενώ μόλις χθες υποσχόταν στον Ελληνικό λαό επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και άλλα πολλά αντιμνημονιακά, είναι ο ίδιος που υπέγραψε το μνημόνιο, ο ίδιος που απέστειλε επιστολή υποταγής στη κυρία Μέρκελ, ο ίδιος που έδωσε γη και ύδωρ στον Μάριο Ντράγκι και έγγραφη υπόσχεση πιστής εφαρμογής του Μνημονίου.

Ωστόσο, συνεργάτες του κ. Σαμαρά που μίλησαν στον ΑΜΠΕ τόνισαν ότι η επιστολή είναι γνωστή, έχει δημοσιευθεί από τότε στα ΜΜΕ και κάνει ρητά λόγο για την ανάγκη τροποποιήσεων στο Μνημόνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα