ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΦ΄ΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

Επανήλθε δριμύτερος ο Θ. Πάγκαλος και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM, αναφέρθηκε –μεταξύ άλλων- στον Α. Σαμαρά, στον Α.Τσίπρα

και τον Ευ.Βενιζέλο.

Για τον πρωθυπουργό είπε ότι είναι μια ευχάριστη έκπληξη καθώς δεν περίμενε ότι θα μπορούσε να συνδυάσει το δικό του κόμμα, με το ΠΑΣΟΚ στην κατάσταση που είναι σήμερα και ένα κόμμα προερχόμενο  από την κομμουνιστική  Αριστερά. «Είναι ένα επίτευγμα, που από τον Σαμαρά της “Πολιτικής ‘Ανοιξης” δεν το περίμενα. Φαίνεται ότι έχει ωριμάσει».

Για τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι: «Ένας τύπος που λέει στους Ευρωπαίους “βάλτε κάτω τα μολύβια και ακούστε μας, γιατί μιλάμε για ανθρώπους”, δεν είναι γελοίος; Εμένα αυτό το συναίσθημα με προκαλεί».

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε ανοικτό συνέδριο αλλά αντίθετα «μάζεψε τη στενή του παρέα, το γραφείο του, κυριολεκτικά απέκλεισε όλους τους άλλους, αδιαφόρησε για αυτούς και τώρα έρχεται και λέει “βοηθήστε με”. Ποιον να βοηθήσουμε; Δεν έχει μείνει κανείς. Εδώ έφυγε το ΠΑΣΟΚ, δεν φεύγουμε εμείς».

Σημείωσε επίσης ότι «η παράταξη πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει. Αν θα μετάσχει στην κυβέρνηση Σαμαρά, παραδείγματος χάριν, γιατί εγώ βρίσκω εντελώς απαράδεκτο και επιζήμιο -και από εκλογική άποψη ακόμα- να είμαστε υποστηρικτές σε μια κυβέρνηση που, για κάποιο λόγο, δεν συμμετέχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα