Παναγούλης κατά πάντων

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης συνεχίζει να δείχνει το… φλογερό ταμπεραμέντο του. Με απανωτές αναρτήσεις του στο facebook, ο Παναγούλης τα έβαλε με… όλους.

Για την ακρίβεια, με όσους «τόλμησαν» να τον κατηγορήσουν επειδή υπονόησε ότι «όσοι ψήφισαν το Μνημόνιο» μπορεί να έχουν την τύχη του αμερικανού πρεσβευτή στη Λιβύη, δηλαδή το λιντσάρισμα.

Ο

βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά την… περιποίηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, γράφοντας τα εξής: «Θερμά ευχαριστώ τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΝΔ, κ. Κεδίκογλου, που σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε στον άλλο κόσμο με τον Μπιν Λάντεν και του είπε ότι είμαι αντικαταστάτης του εδώ στην Ελλάδα και ό,τι και να γίνεται πια από τον αγανακτισμένο ελληνικό λαό, υπεύθυνος είναι ο Παναγούλης. Γεια σας ρε γκεμπελίσκοι!».

Και μετά συνεχίζει, εξαπολύοντας πυρ ομαδόν κατά της Φωτεινής Πιπιλή, του Γεράσιμου Γιακουμάτου, του Νίκου Μπίστη, αλλά και των δημοσιογράφων Γιάννη Πρετεντέρη και Νίκου Ευαγγελάτου, κατηγορώντας τους τελευταίους ότι «υπηρετούν τη χούντα των καναλαρχών».
«Ας μου απαντήσουν οι επικριτές μου, που είναι στην ίδια ηλικία με εμένα. Τι έκαναν στη χούντα, όταν βασανιζόταν όλη η οικογένειά μου στα κολαστήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ; Τι έκανε ο Γιακουμάτος; Μάζευε λεφτά για τη βίλα του στη Μύκονο. Τι έκανε ο Μπίστης; Τι έκανε η Πιπιλή; Απλώς δούλευε στην κρατική ΥΕΝΕΔ και ήταν προσωπική φίλη των στρατηγών», γράφει μεταξύ άλλων ο Παναγούλης. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα