ΠΑΣ Ευρώπη ή Football League

07:18 8/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο ένας παλεύει για την είσοδο στα πλέι οφ, ο άλλος για την… έξοδο από τη διακεκαυμένη ζώνη. Η αποψινή (19:30) αναμέτρηση του ΠΑΣ με την ΑΕΚ -που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής- είναι ίσως από τις πιο κρίσιμες του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου παλεύει για να μπει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν πάση θυσία το διπλό για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, αλλά και να μη μπουν σε μπελάδες δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Στο

αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΣ περιμένει την ΑΕΚ με μοναδικό απόντα τον Πολ Κεϊτά. Ο Σενεγαλέζος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και τέθηκε νοκ-άουτ για την αναμέτρηση της Δευτέρας, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μιχάλης Αυγενικού, Γιάννης Ιωάννου εξαιτίας των γνωστών προβλημάτων τους.

Την αποστολή αποτελούν οι: Φεγκρούς, Μπαμπανιώτης, Πάντος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Λίλα, Τσουκαλάς, Μπέριος, Κοροβέσης, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Βίλα και Ίλιτς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάγκο επέστρεψε στην αποστολή της ΑΕΚ μετά από τρεις μήνες ωστόσο δεν θα είναι στην ενδεκάδα, αφού ο Λίνεν θα βάλει τον Τσούπρο στόπερ δίπλα στον Κουτρουμπή.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Λίνεν: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γιάγκο, Γκερέιρο, Ρίκκα, Σταματής, Φουρτάδο, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου, Παπαδημητρίου, Καραλής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα