Πεδουλάκης: Να χτίσουμε χαρακτήρα

Αναλυτικά είπε:

Για την επιστροφή του Μάικ Μπατίστ στο ΟΑΚΑ:”Ο Μάικ έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα και επιβάλλονται αυτές οι τιμές. Ομως δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσέξουμε. Να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη, πέρα από όλα τα άλλα. Θα πρέπει να έχουμε και έχουμε το κίνητρο και αυτό είναι το κλειδί”.

Για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη:”Θέλουμε να δούμε πώς θα είναι ο Σόφο, αφού επανέρχεται μετά από τρεις περίπου εβδομάδες. Εχουμε πρόβλημα με τον Γιόνας

που χθες εγκατέλειψε και θα δοκιμάσει σήμερα ξανά για να δούμε την κατάστασή του. Ο Σόφο είναι κομμάτι της ομάδας και βοήθησε στην αρχή πάρα πολύ, όταν εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι. Μας έλειψε στον αγώνα με την Ολίμπια, όταν παίρναμε τις διαφορές και τις χάναμε. Μας έλειψε πάρα πολύ. Υπήρξαν παιχνίδια που ήμασταν στατικοί αλλά αυτό οφείλεται σε λάθη της περιφέρειας. Ο Σοφοκλής είναι σημαντικό κομμάτι για εμάς, ειδικά όταν παίζει με πλάτη. Μπορεί να συγκεντρώσει πολλά άτομα πάνω του και να απελευθερώσει τους συμπαίκτες του. Μας λείπει και σαν ποσότητα και σαν ποιότητα και τον θέλουμε άμεσα”.

Για το τοπ 16: “Απ’ την πλευρά μας, δεν σκεφτόμαστε τις διασταυρώσεις στο ΤΟΡ 16. Είμαστε μία ομάδα που δημιουργείται σ’ όλους τους τομείς, ένας εξ αυτών είναι ο χαρακτήρας. Δεν έχουμε την ποιότητα, την εμπειρία του παρελθόντος. Δεν θέλουμε να μπούμε σ’ αυτή τη διαδικασία. Η Φενέρ καίγεται για τη νίκη γιατί είναι ομάδα με πολλά λεφτά. Εμείς θέλουμε να χτίσουμε χαρακτήρα. Πρώτα πρέπει να φτιάξεις τη νοοτροπία. Στον Παναθηναϊκό αυτή είναι να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Άλλα μπορεί να τα κερδίσει κι άλλα όχι, άλλα μπορεί να ‘ναι ανταγωνιστικός. Τέτοιες διαδικασίες μικραίνουν την ομάδα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα