ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΝΔ Ο ΑΗΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αλλαγή στρατοπέδου τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές, και μάλιστα όταν πρόκειται για εν ενεργεία βουλευτή, είναι σίγουρα κάτι ασυνήθιστο.

Κι όμως, ο υποψήφιος με τους Ανεξ. Έλληνες, Χάρης Αηδονόπουλος – αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης – ανακοίνωσε χθες ότι εγκαταλείπει τον Πάνο Καμμένου, χάριν του Αντώνη Σαμαρά.

Η υποψηφιότητα Αηδονόπουλου ήταν εκ των πολλά υποσχόμενων για τους Ανεξάρτητους, ωστόσο στις εκλογές της 6ης Μαΐου δεν κατάφερε να βρεθεί σε εκλόγιμη θέση. Σε αυτό το σημείο, θεωρούν στο επιτελείο του Πάνου Καμμένου ότι κρίθηκαν όλα. Σύμφωνα με το Γραμματέα του κόμματος Μιχ. Γιαννάκη, ο κ. Αηδονόπουλος ζήτησε να αλλάξει η σειρά εκλογής ώστε να βρεθεί σε εκλόγιμη θέση, αίτημα που δεν ικανοποιήθηκε. «Οι πολίτες της συμπρωτεύουσας θα δώσουν στον αήθη και απρεπή «μεγαλοπαράγοντα» την απάντηση που του αρμόζει» σχολίασε ο Γραμματέας τον Ανεξαρτήτων, έστω κι αν πριν από 24 ώρες ο κ. Αηδονόπουλος αντιμετωπίζονταν όντως ως μεγαλοπαράγοντας από το κόμμα. Και μάλιστα χωρίς εισαγωγικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα