Πιάνουν δουλειά οι διοικητικοί υπάλληλοι του Καποδιστριακού

Η προσέλευση αγγίζει το 50%, ενώ το υπουργείο Παιδείας κάνει λόγο για αθρόα προσέλευση των εργαζομένων, που αποδέχονται την πρόταση του κ.Αρβανιτόπουλου.

Το μέτωπο έχει διαρραγεί, μετά την απόφαση την χθεσινή απόφαση για συνέχιση των κινητοποιήσεων «δια βοής» και όχι με κάλπη.

Οξυμένα πνεύματα επικρατούν ανάμεσα στα μέλη της απεργιακής επιτροπής, που επιμένουν στο λουκέτο του ιδρύματος

και στην απόσυρση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη διαθεσιμότητα, και του προεδρείου της επιτροπής που, ύστερα από συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας, η οποία κρίθηκε ως θετική, πρότεινε να συνεχιστεί ο διάλογος με ανοιχτά πανεπιστήμια.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την χθεσινή απόφαση για συνέχιση της απεργίας των υπαλλήλων του πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Αρβανιτόπουλος δήλωσε πως «διάλογος με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο κλειστό δεν γίνεται. Η Πολιτεία ούτε συναλλάσσεται ούτε εκβιάζεται». Ακόμη εξαπέλυσε επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κατηγορώντας τους ότι εξαφάνισαν την κάλπη, ώστε να γίνει η ψηφοφορία δια βοής.

Όσον αφορά την απεργία των διοικητικών υπαλλήλων στο ΕΜΠ, έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνάντηση των απεργών με τον υπουργό, που είναι προγραμματισμένη στις 12 το μεσημέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα