Πιπιλή εναντίων Ραχήλ για τα …λόγια του Κασιδιάρη

13:18 7/6/2013 - Πηγή: Matrix24

Δριμεία επίθεση κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, με αφορμή τη χθεσινή προκλητική τοποθέτηση του βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος Ηλία Κασιδιάρη κατά την οποία άφησε να εννοηθεί ότι είναι αρνητής του Ολοκαυτώματος. Η κ. Πιπιλή

επιτέθηκε κατά του κ. Κασιδιάρη και έκανε λόγο «ανεπάγγελτους μπρατσωμένους, πρώην πορτιέρηδες».

«Οι χρυσαυγίτες είναι οι συνεχιστές του Ολοκαυτώματος, του φασισμού, του χιτλερισμού», τόνισε η κ. Πιπιλή και πρόσθεσε: «Ο Κασιδιάρης, κι όχι ο κύριος Κασιδιάρης, έδειξε το αληθινό τους πρόσωπο χθες, γι’ αυτό το παραμύθι ακόμη και των ψηφοφόρων τους, ότι είναι καλά παιδιά, επειδή πηγαίνουν την γριούλα στο ΑΤΜ της τράπεζας να βγάλει χρήματα, πρέπει να σταματήσει. Και οι ψηφοφόροι, τώρα που γνωρίζουν για ποιους πρόκειται θα είναι συνένοχοι και συμμέτοχοι στο έγκλημα αυτό».

Δεν έμεινε εκεί, όμως, αφού η βουλευτής ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με την παρευρισκόμενη στο ίδιο πάνελ Ραχήλ Μακρή, βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Οι δυο κυρίες βγήκαν εκτός εαυτού κατά τη διάρκεια συζήτησης για την τοποθέτηση του Ηλία Κασιδιάρη.

«Έχετε συναίσθηση τού τι λέτε; Είστε ιστορικός; Είστε πανεπιστημιακός; Έχετε λαμπρή καριέρα;» ρωτά με επιθετικό ύφος η Πιπιλή την Μακρή, ενώ στη συνέχεια την χαρακτηρίζει ξερόλα. Η κ. Μακρή, από την πλευρά της, αντεπιτέθηκε λέγοντας πως και αυτή θα έχει λαμπρή καριέρα όταν θα φτάσει στην ηλικία της κ. Πιπιλή…

Μάλιστα, η βουλευτής της ΝΔ άφησε σαφές υπονοούμενο ότι η βουλευτής του κόμματος του κ. Καμμένου, μπήκε στο δημόσιο με αναξιοκρατικό τρόπο. Αυτό προκάλεσε το θυμό της, λέγοντας ζωντανά ότι θα της κάνει αγωγή, γιατί η δήλωση αυτή είναι αναληθής και την θίγει, ενώ τόνισε πως εκείνη δεν της έκανε προσωπική επίθεση.

Πάλι καλά που δεν μαλιοτραβήχτηκαν… με τέτοια καριέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα