ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

08:10 2/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (2 –  8 Ιουλίου).

Κριός

Με πανσέληνο στον Αιγόκερω ξεκινά η εβδομάδα, και να σε δω, θερμοκέφαλο Κριάρι, πόσο καλά μπορείς να τα πας με την λογική να επικρατεί τόσο των συναισθημάτων σου, όσο και της παγκοσμίου φήμης παρόρμησής σου. Βλέπεις εσύ είσαι μία ελεύθερη ψυχή, και η πανσέληνος σε θέλει executive με κοστούμι και ipad. Με δεδομένο το ότι είναι μία απλή πανσέληνος

και όχι το ραβδί του Harry Πότερ, πόση επιτυχία μπορεί να έχει;

4/7: Είσοδος του Άρη στο Ζυγό – κι εσύ, ειδικά, τα έπιασες τα λεφτά σου. Η παλιά σου τζιχάντ, αλλά και όλοι οι έρωτές σου με το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τον 7ο ηλιακό σου οίκο αναζωπυρώνεται.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: Ναι μεν το τρίγωνο Ερμή/Ουρανού φέρνει ιδέες λαμπερές και πύρινες, αλλά ο πλανήτης της σκέψης και του λόγου είναι, ταυτόχρονα, σε χιαστί όψη με τον Πλούτωνα. Μη γίνεις (ξανά) χειριστικός, θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Ταύρος

Μπορεί η πανσέληνος στο φιλικό σου Αιγόκερω να προσπαθεί να σε πείσει πως η μοίρα σου είναι η καριέρα σου και πως οι σχέσεις κι οι αγάπες είναι φτιαγμένες για τους Ζυγούς αυτού του κόσμου, αλλά μην την πιστέψεις. Απλά, στο κανάλι «εργασιομανία/στοχοθεσία/απερίσπαστη σκέψη» θα καταφέρεις, πριν βρεις τον/την Ένα/Μία, να βρεις τον εαυτό σου. Τεράστιο κέρδος, έτσι;

4/7: Είσοδος του Άρη στο Ζυγό – ένα ζώδιο στο οποίο, παραδοσιακά, ο πλανήτης της μάχης βρίσκεται σε αδυναμία. Κι ίσως να μη μπορείς να γίνεις «ταύρος εν υαλοπωλείο», αλλά θυμήσου πως η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, και κόκκαλα τσακίζει.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: Σε θετική όψη ο Ερμής με τον πρωτοποριακό, εκκεντρικό Ουρανό, σε κάνουν πρωτότυπο στα λόγια και επαναστατικό στη σκέψη. Αν καταφέρεις να μείνεις μακριά από το ρόλο του Πυγμαλίωνα στη σχέση σου, δεν θα έχει κερδίσει ο σκοτεινός Πλούτωνας και η χιαστί του όψη με τον Ερμή και με το νευρικό σου σύστημα.

Δίδυμοι

Η πανσέληνος συντελείται στον Αιγόκερω, και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Αυτό μεταφράζεται σε σεξ, το οποίο είναι καλό, αλλά και αναπάντεχα χρήματα μέσω τρίτων, το οποίο είναι καλύτερο. Αν δεν σας παρασύρουν οι Ουράνιες επιρροές της εβδομάδας ώστε να θεωρήσετε ότι το «χρήματα μέσω τρίτων» ισούται με άνοιγμα τράπεζας, σουπερμάρκετ και λοιπών ευαγών ιδρυμάτων νύχτα και με λοστό, θεωρώ ότι το ‘χουμε.

4/7: Είσοδος του Άρη στον φιλικό σας Ζυγό και στον 5ο ηλιακό σας οίκο του φλερτ. Παίρνετε όχι μία, αλλά πολλές ανάσες (είπατε το Δεσπότη Παναγιώτη όσο βρισκόταν στην Παρθένο, και δη ανάδρομος). Κοινώς, κάνετε την έκπληξη και την πέφτετε στο αντικείμενο του πόθου σας με πράξεις, κι όχι μόνο με μπλαμπλά.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, σε τρίγωνο με τον Ουρανό κάνει το μυαλό σας και τη γλώσσα σας να κινούνται με διαστημικές ταχύτητες – και μάλιστα με την καλή έννοια. Ο Ερμής σε χιαστί με τον Πλούτωνα πάλι, καλό είναι

Keywords
Τυχαία Θέματα