ΠΛΕΥΡΗΣ VS ΠΛΕΥΡΗ

Όπως όλα δείχνουν μετά τον «αδελφοκτόνο» πόλεμο της 6ης Μαΐου όταν η Ντόρα Μπακογιάννη αντιπαρατέθηκε με τον αδελφό της Κυριάκο στη Β’ Αθήνας (το αποτέλεσμα γνωστό: η Ντόρα εκτός, ο Κυριάκος πρώτος), θα έχουμε και την «πατροκτονία» της Α’ Αθήνας.

Έστω και χωρίς σταυρό

προτίμησης ο υιός Πλεύρης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον πατέρα του, Κωνσταντίνο, που όπως όλα δείχνουν θα είναι πρώτος στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνας. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι ο ιδρυτής της οργάνωσης «4η Αυγούστου», μέλη της οποίας υπήρξαν πολλά στελέχη της άκρας δεξιάς, όπως ο ιδρυτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος αλλά και ο κ. Κ. Κιλτίδης, που αναμένεται να επιστρέψει στη Ν.Δ.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο πατέρας Πλεύρης ήταν και στο παρελθόν υποψήφιος στην Α’ Αθήνας με το ΛΑ.Ο.Σ. το 2004, ήταν πρώτος σε σταυρούς αλλά το ποσοστό του κόμματος 2,3% δεν του επέτρεψε να εισέλθει στη Βουλή. Πλέον θα αντιπαρατεθεί με τον υιό του, αν και κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτή η ενδοοικογενειακή κόντρα αποτελεί την ιδανική αφορμή προκειμένου ο νεαρός Πλεύρης, που πάντως έχει αφήσει μάλλον καλές εντυπώσεις, να «απογαλακτιστεί» από τον ακροδεξιό πατέρα και να εμφανισθεί αρκούντως κεντροδεξιός…

Keywords
Τυχαία Θέματα