ΠΛΗΓΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΑΡΗΣ

Με το γκολ του Γιαννιώτα στο 88′ ο Αρης «πάγωσε» το ΟΑΚΑ και απέσπασε χρυσή ισοπαλία από τον αναιμικό Παναθηναϊκό.
Για ένα ακόμη παιχνίδι οι γηπεδούχοι εμφάνισαν στο γήπεδο το αρνητικό εαυτό τους. Χωρίς δημιουργία και ανάπτυξη, η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα μπλοκαρίστηκε εύκολα από τον Αρη ο οποίος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με καθαρά
αμυντικούς προσανατολισμούς.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός με την προσθήκη του Σισοκό επιχείρησε να παίξει καλύτερα και πλησίασε στο γκολ το οποίο όμως κατάφερε να πετύχει από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Ο Παπαζαχαρίας αποβλήθηκε στο 75′ για το πέναλτι που έκανε στον Σισοκό και ο Χριστοδουλόπουλος έγραψε το 1-0.

Ο Αρης δεν το έβαλε κάτω και βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει. Και τα κατάφερε στο 88′ όταν ο Γιαννιώτας με κεφαλιά-ψαράκι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (46′ Σισοκό), Ζέκα (68′ Ζέκα), Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ.

Άρης (Νίκος Πασιαλής): Βελίδης, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος (76′ Γιαννίτσης), Καζναφέρης (65′ Καπετάνος), Παπαστεργιανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Κοέλιο (88′ Σουνάς), Αγκάνθο.

Keywords
Τυχαία Θέματα