Ποια ειναι η κυρία με το παλτό;

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είχε μόλις καταγγείλει την κυβέρνηση ότι καταλύει κάθε έννοια έννομης τάξης και είχε θέσει και ζήτημα εθνικής ασφάλειας. Ακολούθησε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος για μια ακόμη φορά επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα

επειδή δεν πλήρωσε το ΕΕΤΗΔΕ και επειδή «ψευδώς» ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι δεν έχει ακίνητο αν και από το πόθεν έσχες του προκύπτουν άλλα. Τον κατηγόρησε επίσης ότι δεν έδωσε στο ΚΕΘΕΑ όπως δημοσίως είχε δεσμευτεί το τέλος ακίνητης περιουσίας. Όμως ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε και στη Χρυσή Αυγή επειδή εγκαλεί για έλλειψη πατριωτισμού την κυβέρνηση.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσε όρθιος «τρελό» τον κ. Γεωργιάδη που «νομίζει ότι η Βουλή είναι τηλεοπτική εκπομπή» όταν ο βουλευτής της ΝΔ δημοσίως κατήγγειλε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής ότι δεν τολμάει να αντιπαρατεθεί μαζί του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Προεδρεύων ήταν ο Θανάσης Νάκος. Όμως όταν ο έλεγχος άρχισε να ξεφεύγει και είδε γυναίκα βουλευτή της αντιπολίτευσης να συμμετέχει στην αντιπαράθεση, της ζήτησε να σταματήσει να παραπονείται αποκαλώντας την «η κυρία με το παλτό». Επρόκειτο για την Βασιλική Κατριβάνου που παραπονέθηκε γιατί δεν την αναγνώρισε ο Πρόεδρος και γιατί παρατήρησε εκείνη χωρίς μάλιστα σεβασμό αν και αυτό θα έπρεπε να είχε κάνει με τη συμπεριφορά του Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο Θανάσης Νάκος ζήτησε συγνώμη από την κυρία Κατριβάνου ενώ έσπευσε να ανακαλέσει στην τάξη και τον Ηλία Κασιδιάρη και να δώσει εντολή να διαγραφούν από τα πρακτικά όσα φώναζε εκείνη την ώρα από έδρανό του.

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν ανησυχητικά τα φαινόμενα που η αντιπαράθεση εκτραχύνεται στις συνεδριάσεις της Βουλής και μάλιστα όταν κόμματα και βουλευτές καλούνται να πάρουν θέση σε κρίσιμα ζητήματα για το παρόν και μέλλον της χώρας.

«Δεν είναι δυνατόν συνάδελφοι της Χρυσής Αυγής να φωνασκούν, να υβρίζουν ωρυόμενοι και απειλούντες», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης επισημαίνοντας ότι υπάρχει ευθύνη του Προεδρείου να πράξει τα δέοντα διότι τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές. Ο κ. Βορίδης σχολίασε και τις καταγγελίες του κ. Λαφαζάνη ότι εξύβρισε το κόμμα του ο κ. Γεωργιάδης επειδή τους είπε ότι επιθυμούν την επιστροφή στο ρούβλι και την οκά. «Το να λέτες εσείς ότι υβρίζεστε όταν βουλευτής του κόμματος σας χαρακτήρισε νεοναζί τον υπουργό Δημόσιας Τάξης πάει πολύ είπε ο Μάκης Βορίδης».

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αντιπαράθεση παρά λίγο να επισκιάσει την τοποθέτηση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που δεν δίστασε να δηλώσει ότι είναι επαχθώς δεσμευτική η απόκτηση με δικαιοπραξία εμπράγματων δικαιωμάτων και κάλεσε την κυβέρνηση να κάνει ένα βήμα πίσω.

Keywords
Τυχαία Θέματα