Ποιος αγώνας του Champions League ήταν στημένος

11:32 5/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Άρχισαν τα …όργανα με τις αποκαλύψεις της Europol για 380 στημένα ματς ανάμεσα τους και σε Champions League, ΕURO και Μoυντιάλ, καθώς δημοσίευμα της δανέζικης εφημερίδας Ekstra Bladet αναφέρει ότι o αγώνας της Λίβερπουλ με την ουγγρική Ντέμπρετσεν για το Champions League της σεζόν 2009-2010 περιλαμβάνεται στα στημένα ματς. Η εφημερίδα ισχυρίζεται πως ο αθλητής που

χρηματίστηκε για να έχει μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι ήταν ο γκολκίπερ των Ούγγρων, Βούκασιν Πολέκσιτς, ο οποίος έπρεπε να «κανονίσει» να δεχτεί περισσότερα από 2,5 γκολ στο ματς.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε με το «φτωχό» 1-0, αφού οι πολλές ευκαιρίες που είχε η αγγλική ομάδα δεν μετουσιώθηκαν σε περισσότερα από ένα γκολ. Μάλιστα, με γραπτά μηνύματα που ανακτήθηκαν από την αστυνομία, οι άνθρωποι που βρίσκονταν πίσω από το «στήσιμο» ήταν εκνευρισμένοι που ο αρχηγός της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ έχασε τα …άχαστα, ενώ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι σε δικό του σουτ.

Στο δημοσίευμα της Ekstra Bladet τονίζεται ότι ο ίδιος γκολκίπερ κατηγορείται για δωροδοκία και στο ματς Champions League της Ντέμπρετσεν με την Φιορεντίνα την ίδια σεζόν το οποίο τελείωσε 4-3 υπέρ των Ιταλών. Δράστες της δωροδοκίας φαίνεται να ήταν Κροάτες, μέλη διεθνούς σπείρας που επιχειρούσαν να στήσουν αγώνες σε όλη την Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα