Πού το πάει ο Αλέκος Αλαβάνος

Ο Neo ρώτησε και έμαθε ότι υπάρχει λόγος σοβαρός που ο πρώην επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ πυκνώνει τις δημόσιες εμφανίσεις του και ανεβάζει τους τόνους της κριτικής προς το πρώην κόμμα του. Συγκεκριμένα, συνομιλητές του Αλέκου Αλαβάνου διαβεβαιώνουν το Neo ότι ο πάλαι ποτέ μέντορας του Αλέξη Τσίπρα θεωρεί, ιδιαίτερα μετά τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

στο Τέξας, ότι η «στροφή προς τον ρεαλισμό» του ΣΥΡΙΖΑ θα δημιουργήσει ένα σοβαρό κενό στα αριστερά της Κουμουνδούρου. Εξ ου και ανεβάζει στροφές, προκειμένου ο ίδιος και το «Σχέδιο Β» να καλύψουν αυτό το κενό, με βασική προγραμματική πρόταση την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Ήδη, ο πρώην επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εντυπώσεις στο ιδιότυπο «ντιιμπέιτ» που είχε την περασμένη Δευτέρα με τον Γιάννη Στουρνάρα στο Mega, ενώ με συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα («Το Χωνί») εξαπολύει μύδρους κατά του ΣΥΡΙΖΑ. «Το κακό για την Ελλάδα δεν είναι μόνο ότι έχουμε αναξιόπιστη κυβέρνηση, αλλά ότι έχουμε και αναξιόπιστη αντιπολίτευση», τόνισε, προσθέτοντας ότι είναι «επινοημένη, αστήρικτη και απραγματοποίητη» η «κεντρική θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα καταργήσει το Μνημόνιο μέσα στην Ευρωζώνη». «Η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα τελειώνουμε με το Μνημόνιο μέσα στο ευρώ είναι κουτόχορτο», πρόσθεσε ο Αλαβάνος, ανεβάζοντας –για μία ακόμη φορά- την πίεση… πολλών στην Κουμουνδούρου. Ακόμη και εκείνων που συμφωνούν ότι… έξοδος από το Μνημόνιο με ευρώ δεν γίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα