ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να υπερασπιστεί με επιτυχία τον ευρωπαϊκό τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη αρχίζει απόψε στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει την Κάχα Λαμποράλ (21:00, Novasports 2) στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και επιθυμεί να ξεκινήσει με νίκη την νέα εφόρμηση για

την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής.

Ουσιαστικά πρόκειται για τον πρώτο επίσημο αγώνα του Ολυμπιακού κατά τη φετινή σεζόν αφού η αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά για το Κύπελλο είχε ουσιαστικά χαρακτήρα φιλικού ματς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος διαδέχεται στον πάγκο των Πειραιωτών τον απολύτως επιτυχημένο Ντούσαν Ιβκοβιτς, θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα αγωνιστεί κανονικά. Την τελευταία στιγμή αντίθετα θα κριθεί η συμμετοχή του Περπερογλου ο οποίος υποφέρει από διάστρεμμα.

Η Κάχα Λαμποράλ έρχεται στο ΣΕΦ με στόχο να σπάσει την έδρα του Ολυμπιακού. Ο πιο σκληρός προπονητής των ευρωπαϊκών γηπέδων, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, έχει δημιουργήσει όπως πάντα μία ομάδα μαχητών από την οποία ξεχωρίζει ο χαρισματικός Αργεντίνος Αντρές Νοτσιόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα