ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΙ

Μήνας για πρεμιέρες και επίσημες ενάρξεις αυτός που τελειώνει. Και οι πόζες καλά κρατούν, με φόντο μια αθηναϊκή μελαγχολία χωρίς χρώματα.

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Μεγάλο θέμα γιατί η κ. Ντόρα Μπακογιάννη μπήκε στο θέατρο Χορν αντί για το Αμιράλ στις επίσημες πρεμιέρες των θεάτρων. Καταρχήν τα θέατρα είναι δίπλα δίπλα και απ τον

κόσμο δεν φαινόταν τα διακριτικά τους. Δεύτερον εκτιμώντας την τέχνη και των δυο καλλιτεχνικών σχημάτων θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία και στους δυο! Τόσο θέμα πια!

*Στο Υπό το Μηδέν στο θέατρο ΠΚ, στον Νέο Κόσμο είδαμε ανάμεσα σε άλλους λαμπερούς το πιο αστραφτερό απ όλους, σε ταλέντο, παρουσία, ήθος. Τον Μάνο Ελευθερίου! Ανάσα ζωής η ύπαρξη ανάμεσα μας αυτού του ένθεου ταλέντου…

*Και ενώ η κοσμική και απόκοσμη Αθήνα τρέχει στις πρεμιέρες, ο Γιώργος Λιάγκας πήγε μόνος του στην παράσταση του θεάτρου Αθηνών στο έργο «Συνέντευξη», με τον Γιώργο Κιμούλη και τη Δήμητρα Ματσούκα, εκτός επίσημης πρώτης. Είναι όμως γνωστός ο θαυμασμός που τρέφει στον μεγάλο πρωταγωνιστή.

*Ο Γιώργος Λιάγκας εδώ που τα λέμε έλαβε και μια αγωγή από τον Παναθηναϊκό γιατί τον αποκάλεσε στην ραδιοφωνική του εκπομπή «μπουρδε@ο». Εμ! Συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές!

*Αυτά που δεν συμβαίνουν είναι οι καλά πλάκες όπως αυτή που έγινε απ την εκπομπή Συντέλεια στην Λιάνα Κανέλλη, έξω απ το πλατό της Τσαπανίδου. Η πλακίτσα με τον και καλά «Χρυσαυγίτη» με τα γάντια του μποξ να επιτίθεται στον βουλευτή του ΚΚΕ είναι άστοχη, άκομψη και ηλίθια.

*Επίσης είναι κομψό να κάνεις φάρσες σε καλεσμένους πολιτικούς εκπομπής του καναλιού σου; Και γενικώς πως, θεωρείται πολύ αστεία αυτή η αγένεια; Και αν ναι, γιατί δε γελάμε όλοι;

*Η Δήμητρα Παπανδρέου, αφού βρέθηκε και στην πρεμιέρα του Αμιραλ και σ αυτήν στο ΠΚ, μια μέρα πριν την γιορτή της, έπεσε στο σπίτι της και έμεινε για περισσότερο από μια ώρα μόνη της, φωνάζοντας για βοήθεια και μη μπορώντας να σηκωθεί! Συντριπτικό κάταγμα, εξάρθρωση και θρυμματισμός αστράγαλου είναι η διάγνωση που την κράτησε για τρεις ώρες στο χειρουργείο, για νοσηλεία άλλες πέντε μέρες και σε αποκατάσταση το επόμενο εξάμηνο. Περαστικά…

*Ο Πέτρος Φιλιππίδης που και αυτός ετοιμάζεται για πρεμιέρα όπου να ναι έκανε μια συνέντευξη στην Ελένη Μενεγακη που κάθε άλλο παρά δημοφιλή τον κάνει στα social media. Έκλεισε όπως δήλωσε μάλιστα το λογαριασμό του στο twitter για να μην «του μιλάει ο κάθε πικραμένος»! Απ το διαδίκτυο θεατές να μη πολυπεριμένει!

*Η ερώτηση κόλαφος ετέθη και στην Μαρίνα Ασλανόγλου για το αν είναι ερωτευμένη. Οι δημοσιογράφοι το τι λυσσάνε με αυτή την ερώτηση δε λέγεται, λες και κρεμιέται η ζωή τους απ’ τη γκόμενα του άλλου!

Keywords
Τυχαία Θέματα