«Πρέπει να σπάσουν αρτηριοσκληρώσεις του παρελθόντος»

13:54 1/6/2013 - Πηγή: Matrix24

«Είμαστε πραγματικά αισιόδοξοι ότι η Ελλάδα σύντομα θα βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται και θα παραδώσουμε στις νέες γενιές, μια χώρα αντάξια των προσδοκιών του ελληνικού λαού», τόνισε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

«Η Δυτική Ελλάδα έχει τεράστιο αναπτυξιακό έλλειμμα και χρειάζεται να προωθηθούν έργα, ώστε η Πάτρα να γίνει πύλη της Ελλάδας

προς τη Δύση», είπε ο κ. Κεφαλογιάννης ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Ολυμπία οδό, αλλά και στην ανάπτυξη του λιμανιού της Πάτρας.

Όσον αφορά στις διαδικασίες του προσυνεδρίου, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης υπογράμμισε ότι «θέλουμε να αλλάξουμε τη Νέα Δημοκρατία και να βοηθήσουμε τον Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει την Ελλάδα, γι αυτό και είμαστε σε ανοικτό διάλογο με την κοινωνία».

Ενώ συμπλήρωσε, «ζούμε μια μεγάλη κρίση γι αυτό χρειάζονται αλλαγές σε οικονομικό, κοινωνικό και θεσμικό επίπεδο».

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τόνισε ότι χρειάζεται θεσμική κοινοβουλευτική επανάσταση προσθέτοντας ότι «πρέπει να ανατραπούν νοοτροπίες δεκαετιών και να σπάσουν αρτηριοσκληρώσεις του παρελθόντος».

Σχετικά με την πορεία της οικονομίας, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης υπογράμμισε ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού, οι οποίες, όπως τόνισε, είναι τεράστιες. Ακόμη σημείωσε ότι με τις μεγάλες προσπάθειες του πρωθυπουργού και τις επαφές του στο εξωτερικό, η κατάσταση σταθεροποιείται και η χώρα αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα. Επίσης ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε ότι χρειάζεται να γίνουν και να προχωρήσουν οι μεγάλες επενδύσεις από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, που θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας, έσοδα και ανάπτυξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα