ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ

«Να ψηφίσουν χωρίς δισταγμό ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξει η πορεία του τόπου» κάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας, τους ψηφοφόρους που είναι αναποφάσιστοι.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στα Γιάννενα εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αντ. Σαμαρά και του Ευ. Βενιζέλου,

λέγοντας ότι «ο πανικός τους είναι έκδηλος γιατί έχουν έναν και μόνο εφιάλτη, μια κυβέρνηση της αριστεράς». «Ο ένας φοβάται μην και πάρουμε διερευνητική εντολή και ο άλλος αναμασά αστεία επιχειρήματα για να συσπειρώσει τους οπαδούς του. Τους απαντάμε: ό,τι και να πείτε δεν μπορείτε πια να κρυφτείτε».

Ο πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ο λαός με την ψήφο του θα δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης της Αριστεράς και θα σας στείλει και τους δύο στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Κάντε την οργή σας ψήφο για τη Δημοκρατία, ψήφο για την Αριστερά, είπε ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας ότι αυτές οι εκλογές είναι δημοψήφισμα: «Ή προχωράμε με το Μνημόνιο και τη συγκυβέρνηση ΣαμαράΒενιζέλου ή προχωράμε με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, δημοκρατία και κυβέρνηση της Αριστεράς, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές».

Επίσης, εκτίμησε ότι η ορμή της λαϊκής απαίτησης που θα εκφραστεί την Κυριακή στην κάλπη, η αποφασιστικότητα της μαζικής ψήφου ενάντια στο Μνημόνιο και τα κόμματά του, θα αναγκάσει τις άλλες αριστερές ηγεσίες να αναδιπλωθούν, δηλαδή «θα αναγκάσει την ηγεσία του ΚΚΕ να βγάλει τα παραμορφωτικά γυαλιά του απομονωτισμού και θα υπενθυμίσει στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ ότι η εκλογική της βάση θέλει καταγγελία του Μνημονίου και όχι παιχνίδια με το υπό διάλυση ΠΑΣΟΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα