Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Ακόμα ένα πρωτάθλημα βάφτηκε κόκκινο. Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 3-0 την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και κατέκτησε και μαθηματικό τον εφετινό τίτλο πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της Super League.

Ο τίτλος αυτός είναι ο 40ος στην ιστορία του συλλόγου που σήμερα γιορτάζει τα 88 χρόνια από την ίδρυσή του. Όσον αφορά στην ΑΕΚ,

παραμένει κοντά στη διακεκαυμένη ζώνη και παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Όλα άρχισαν ιδανικά για την ομάδα του Μίτσελ που προηγήθηκε με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο 14ο λεπτό. Ο ίδιος παίκτης σχεδόν στο ίδιο λεπτό του β’ μέρους σκόραρε ξανά και ανέβασε το δείκτη του σκορ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 62′ ο Αμπντούν απέναντι σε μία ΑΕΚ που δεν άντεξε πέραν των περιορισμένων δυνατοτήτων της.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Μανωλάς, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Γκρέκο (38′ Μασάντο), Αμπντούν, Βλαχοδήμος (65′ Ιμπαγάσα, 74′ Φουστέρ), Τζιμπούρ.

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουκαλάς, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Τσουμάγκας, Κατίδης, Φέτσης (69′ Τσίτας), Κορδέρο (90′ Αναστασόπουλος), Ρίκκα, Γκερέιρο, Φούντας (76′ Ανάκογλου).

Γκολ: 14′, 57′ Α. Παπαδόπουλος, 62′ Αμπντούν

Keywords
Τυχαία Θέματα