Πρωτοχρονιά με Νέα Σελήνη και νέα ξεκινήματα

Κριός

Καλή Χρονιά, Κριέ! Με όλα τα άστρα του ουρανού συν μία πρωτοχρονιάτικη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω των στόχων και των ψηλών κορυφών, το σύμπαν δε θέλει να πάρεις τα βουνά, αλλά να τα κατακτήσεις! Η πυξίδα δείχνει την καριέρα σου, δείχνει κοινωνικούς ρόλους και με πόση επιτυχία τους παίζεις, δείχνει καταξίωση και επιτεύγματα. Και πριν βιαστείς να μου πεις πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, να σου θυμίσω πως ο έρωτας, ή η οικογένεια, συγκαταλέγονται στους ρόλους που μπορείς να επιλέξεις να παίξεις!

Ταύρος

Καλή

Χρονιά, Ταύρε! Το 2014 ξεκινά με εξάρες στον τομέα της προσωπικής σου επέκτασης. Ιδίως η Νέα Σελήνη που ανατέλλει την Πρωτοχρονιά, σου φωτίζει το δρόμο της μάθησης, της εξέλιξης και της εύρεσης νοήματος στη ζωή σου καλύτερα κι από το άστρο της Βηθλεέμ. Ναι, αν έχεις αποφασίσει ένα νέο κύκλο σπουδών, κάποιο σεμινάριο που καιρό τώρα φλερτάρεις, ή απλά αν έχεις διακαή πόθο να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις νέους τόπους και ανθρώπους, το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς είναι ιδανικό για να το κάνεις πράξη. Και ξέρεις τι λένε για το πώς χαρακτηρίζει όλη τη χρονιά ό,τι κάνουμε στο ξεκίνημά της, έτσι;

Δίδυμοι

Καλή Χρονιά, Δίδυμε! «Πιο σέξι πεθαίνεις» το ξεκίνημα του 2014, με Ήλιο, Ερμή (σε σύνοδο μεταξύ τους), ανάδρομη Αφροδίτη, πάντοτε Πλούτωνα αλλά και τη Νέα Σελήνη της Πρωτοχρονιάς στον 8ο ηλιακό σου οίκο του σεξ, του βαθύτερου δυνατού μοιράσματος με τον Άλλο αλλά και…των χρημάτων του Άλλου, βλέπε «κοινά οικονομικά». Οκ, ο 8ος ηλιακός μας οίκος είναι πάντοτε συνυφασμένος και με συναισθήματα όχι και τόσο δημοφιλή, όπως η ζήλια, η καχυποψία και οι εμμονές – το αντίδωρο όμως όλων αυτών, είναι σεξ σα να μην υπάρχει αύριο, και εν δυνάμει μία από τις βαθύτερες και ουσιαστικότερες σχέσεις που είχες ποτέ!

Καρκίνος

Καλή Χρονιά, Καρκίνε! Και, στην αυγή της Νέας Χρονιάς, όλα μοιάζουν να αφορούν τη σχέση σου με τον σημαντικό Άλλο της ζωής σου, αλλά και βαρυσήμαντες συνεργασίες και συμφωνίες. Το Εγώ vs Οι Άλλοι είναι εντονότερο και πιο πολωμένο από ποτέ, με πάμπολλους πλανητικούς δείκτες αλλά και τη Νέα Σελήνη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς να σου δείχνουν αν όχι το κατάλληλο άτομο, τότε οπωσδήποτε τον τρόπο και το δρόμο για να φτάσεις ως αυτό. Σου εφιστώ την προσοχή στο ότι αυτή τη φορά πρέπει να κινηθείς ευθέως και με ταχύτητες ισραηλινής αντικατασκοπείας, ουχί με τα συνηθισμένα σου πλάγια βηματάκια και τα υπονοούμενα. Όλα θα κριθούν εν ριπή οφθαλμού!

Λέων

Καλή Χρονιά, Λέοντα! Το 2014 ξεκινά με μία εξαιρετικά εμφατική πολυαστρία στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου που μιλά για την υγεία σου, την καθημερινότητα και τη ρουτίνα σου, την εργασία σου και το εργασιακό σου περιβάλλον! Το ότι όλα μοιάζουν να συμβαίνουν στον Αιγόκερω, μεταφράζεται στην ανάγκη σου να βάλεις στόχους και να κάνεις σημαντική ακόμα και την πιο ασήμαντη ρουτίνα. Αλήθεια, να κάτι που ξέρει κάθε Λέοντας: η επιτυχία στη δουλειά σου είναι σίγουρη αν την αντιμετωπίζεις σα να πρόκειται για την ωραιότερη, σημαντικότερη δουλειά του κόσμου. Ξεκίνα τη μεταμόρφωση του γκρίζου τοπίου από την Πρωτοχρονιά, λοιπόν, και όλος ο χρόνος σου θα κυλήσει δημιουργικά κι ευτυχισμένα!

Παρθένος

Καλή Χρονιά, Παρθένε! Πραγματικά, θα μπορούσα να πω απλά «Έρωτας», να βάλω και μία τελεία, και θα είχες την πρόβλεψή σου – και όχι μόνο την εβδομαδιαία, αλλά και όλου του 2014. Ο Έρωτας βγαίνει από το χρονοντούλαπο όπου τον είχες επιμελώς καταχωνιάσει, και επανακαταλαμβάνει ό,τι του ανήκει – εσένα ολόκληρον, πχ. Πρόκειται, δε, να ανακαλύψεις, πόσο συμβαδίζει και ενίοτε ταυτίζεται ο Έρωτας με το τζόγο, το παιχνίδι, τη χαρά της ζωής, το ρίσκο, και πώς όλα αυτά απαρτίζουν την οδό που σε βγάζει στο να ξαναβρείς το Παιδί μέσα σου…

Ζυγός

Καλή Χρονιά, Ζυγέ! Η Οικογένεια, το σπίτι, η θαλπωρή, οι δεσμοί αίματος και η ασφάλεια που σου παρέχει η αγκαλιά των δικών σου ανθρώπων ζωγραφίζουν την πρεμιέρα του καινούργιου χρόνου. Η Νέα Σελήνη, ιδίως, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, σε κάνει πιο σπιτόγατο από ποτέ, και αναδεικνύει θέματα οικογενειακά που τυχόν χρήζουν επίλυσης. Η ανάδρομη Αφροδίτη δε θα βοηθήσει θεαματικά, όχι πριν το τέλος του μήνα – αποτελεί όμως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αξιολογήσεις, να κρίνεις και να αποφασίσεις αν μία σχέση έκανε τον κύκλο της, ή αν έχει νόημα να δώσεις μία ακόμα ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση, η αγάπη των δικών σου ανθρώπων είναι τόσο δυνατή που σε καθιστά σχεδόν άτρωτο!

Σκορπιός

Καλή Χρονιά, Σκορπιέ! Το 2014 ξεκινά με μία σούπερ δυναμική πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω – ακόμα και η Πρωτοχρονιάτικη Νέα Σελήνη εκεί συντελείται. Ο τρόπος που επικοινωνείς, ο τρόπος που μαθαίνεις αλλά και η ίδια η διάθεσή σου για μάθηση και οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν για περαιτέρω εκπαίδευση, καθώς και το άμεσο περιβάλλον σου – δουλειά, συγγενείς, αδέλφια, γείτονες, είναι τομείς της ζωής σου που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να δεις να αλλάζουν εκ θεμελίων. Με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα να συμμετέχει στο σκηνικό, ίσως οι αλλαγές να μην είναι πάντα εύκολες, αλλά θα είναι πάντα για το καλύτερο!

Τοξότης

Καλή Χρονιά, Τοξότη! Έχεις τη φήμη του φευγάτου – και πολύ δικαίως!- αλλά το 2014 σε υποδέχεται με ένα σωρό πλανήτες να τονίζουν το 2ο ηλιακό σου οίκο και το θέμα των υλικών αξιών. Θέματα όπως το χρήμα, ο ρόλος του στη ζωή σου και οι τρόποι που έχεις για να το παράγεις, αλλά και το σώμα σου, οι αξίες σου, η κτητικότητα στις σχέσεις σου και πώς τη διαχειρίζεσαι μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Κι αν αληθεύει αυτό που λένε, πως η Πρωτοχρονιά χαρακτηρίζει ολόκληρη τη χρονιά μας, μπορεί το 2014 να πιάνεις τον εαυτό σου να απασχολείται με τέτοια θέματα συχνότερα από ό,τι παλιότερα, και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αν μάλιστα καταφέρεις να ελέγξεις και την τάση σου για σπατάλες μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, θα έχεις κάνει ένα θαυμάσιο ξεκίνημα!

Αιγόκερως

Καλή Χρονιά, Αιγόκερε! Είσαι ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής των ημέρων – με Ήλιο/Ερμή σύνοδο στο ζώδιό σου, την Αφροδίτη ανάδρομη εκεί, τον Πλούτωνα πάντα παρόντα και επίσης τη Νέα Σελήνη της Πρωτοχρονιάς να συντελείται εκεί, αν μη τι άλλο μπορείς δικαιωματικά να πεις ότι φέτος θα είναι η χρονιά σου! Αυτοπροβολή, αυτοεκπλήρωση, εξέλιξη και επέκταση των φιλοδοξιών σου, όπως και αν το πούμε φέτος είναι η χρονιά που αποφασίζεις να μην είσαι ο αφανής ήρωας, αλλά να βγάλεις την προσωπικότητα, τα ταλέντα, τα χαρίσματά σου μπροστά. Ευνοείται ό,τι έχει να κάνει με το να βγεις από το παρασκήνιο στο φως και να δηλώσεις παρών, έτοιμος για τις ευθύνες αλλά – επιτέλους!- και τις ανταμοιβές σου.

Υδροχόος

Καλή Χρονιά, Υδροχόε! Το 2014 κάνει μία θεαματική είσοδο, με την πολυαστρία στον Αιγόκερω αλλά και τη Νέα Σελήνη εκεί να φωτίζει το σκοτεινό υπόγειο του υποσυνειδήτου σου. Το μόνιμο πρόβλημα ενός Υδροχόου είναι η «επανάσταση από αντίδραση», που δε συνοδεύεται από καμία αυτοκριτική, αφήνοντάς τον στάσιμο εσωτερικά. Η νέα χρονιά αυτό είναι αποφασισμένη να το αλλάξει, προσφέροντάς σου με την έναρξή της μία εκ βαθέων ξεκάθαρη ματιά στην ψυχή, στο μυαλό σου, στο τι πραγματικά θέλεις. Από κει και μετά, η υλοποίηση δε θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ναι, για έναν Υδροχόο η αυτοσυνειδητοποίηση είναι το ήμισυ του παντός. Ίσως και κάτι περισσότερο!

Ιχθείς

Καλή Χρονιά, Ιχθύ! Θυμάσαι το στίχο «..τους φίλους τους διαλέγουμε, γι΄αυτό δεν τους παιδεύουμε»; Ε, περιγράφει μια χαρά όχι μόνο την Πρωτοχρονιά, αλλά και ολόκληρη τη χρονιά σου! Το 2014 είναι μία χρονιά κατά την οποία οι φίλοι σου θα παίξουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Σου κρούω τον κώδωνα του κινδύνου να είσαι πολύ προσεκτικός σε μία ερωτική φιλία, μία φιλία που τείνει προς την …άλλη πλευρά, ιδίως για το μήνα Ιανουάριο, κι αυτό διότι μπορεί να επιφέρει μπερδέματα που ούτε τα θέλεις ούτε τα αντέχεις. Κατά τα άλλα, όμως, μόνο όφελος έχεις από τις φιλικές σου σχέσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα