Πρώτος στόχος οι 2 νεαροί στην πόρτα των γραφείων της Χ.Α.

Η χρονική διάρκεια των 10 δευτερολέπτων που χρειάστηκε για να εκτελεστούν οι δύο νεαροί επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Ο δράστης πυροβολεί εν κινήσει σε απόσταση 15 μέτρων από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα συνεργός επιβαίνει στη μηχανή για να συνδράμει σε περίπτωση που αστοχήσει ο πρώτος.

Πρώτος στόχος ήταν οι δύο άνδρες που βρίσκονταν μπροστά στην πόρτα των γραφείων-ο τραυματισμένος Αλέξανδρος κι ο τέταρτος που διέφυγε των πυρών-, οι οποίοι αντιλήφθηκαν

τον κίνδυνο.

Οι άλλοι δύο νεαροί που έπεσαν νεκροί ήταν πιο μακριά από την πόρτα των γραφείων και σχεδόν δεν αντέδρασαν καθόλου. Όταν ο εκτελεστής είδε τον έναν να καταφέρνει να κρυφτεί και τον άλλον να τρέχει τραυματισμένος, τότε γύρισε το όπλο του στους άλλους δύο και τους δολοφόνησε εν ψυχρώ.

Η μηχανή που βρέθηκε στη Μεταμόρφωση επιβεβαιώνεται ότι ήταν αυτή στην οποία επέβαιναν οι δράστες κι η οποία είχε κλαπεί προ 2,5 μηνών από την Καλλιθέα, ενώ όλες οι έρευνες γύρω από το όπλο κατατείνουν ότι ήταν «καθαρό» και δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλες ενέργειες.

Την ίδια στιγμή υπό επεξεργασία βρίσκεται το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της Χρυσής Αυγής, όπου φέρεται ο δράστης να είναι σωματώδης και να φορά τζόκεϊ –κι όχι κράνος, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει-, ενώ πολλά στοιχεία για το συμβάν αναμένεται να καταθέσει το τέταρτο θύμα που κρύφτηκε στα γραφεία της οργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα