Πρωτότυπες προτάσεις για τα Χριστούγεννα

“Once Upon A Christmas” είναι το νέο διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι της καλλιτεχνικής ομάδας “Look Left Look Right”.
Η βρετανική πρωτεύουσα κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς και οι επισκέπτες το διασκεδάζουν.
«Κάνουμε ένα σόου στο δρόμο,
ανάμεσα στον κόσμο που κυκλοφορεί. Οι ηθοποιοί φορούν υπέροχα κοστούμια. Ανακατεύονται με τον κόσμο και αφουγκράζονται τα προβλήματά του. Το θεατρικό αυτό παιχνίδι είναι διασκεδαστικό για τους επισκέπτες. Οι

περισσότεροι δεν γνωρίζουν τίποτε για την υπαίθρια παράσταση. Την παρακολουθούν, την απολαμβάνουν και συμμετέχουν σε αυτή», δηλώνει η Μίμι Πόσκιτ, καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας.
Κάθε σκηνή διαρκεί περίπου εφτά λεπτά, ενώ ολόκληρη η παράσταση ξεπερνάει τη μία ώρα.
«Εγώ παίζω τη Γκριζέλντα, μία από τις κακές αδερφές. Απευθύνομαι στον κόσμο. Του μιλάω για την κακή σχέση της Σταχτοπούτας με τη μητριά της. Δοκιμάζουμε τσάι. Είναι μία πολύ διαδραστική διαδικασία. Νομίζω, ότι το διαδραστικό θέατρο έχει τεράστια εξέλιξη τα τελευταία 10-15 χρόνια. Είναι ένα είδος, που το κοινό αναζητάει. Θέλουν κάτι πιο ζωντανό, πιο αυθεντικό. Επιθυμούν να ζήσουν μία εμπειρία, που θα τη μοιραστούν με φίλους. Είναι προτιμότερο από το να κάθονται σπίτι. Είναι μία θεατρική εμπειρία πιο προσωπική», επισημαίνει ο ηθοποιός Ίαν Φορσάιθ.
Η παράσταση θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.
“A Mary Christmas” είναι ο τίτλος του πρώτου χριστουγεννιάτικου άλμπουμ της Αμερικανίδας R&B τραγουδίστριας Mary J. Blige, που περιλαμβάνει γνωστές εορταστικές μελωδίες.
«Όταν ο κόσμος ακούει το κομμάτι “A Mary Christmas”, καταλαβαίνει ότι έχουν έρθει τα Χριστούγεννα. Θέλω λοιπόν να να γεμίσω τη ζωή τους με αγάπη και χαρά. Θέλω να τους κάνω να ξανανιώσουν παιδιά, να θυμηθούν ευτυχισμένες χριστουγεννιάτικες στιγμές, να νιώσουν καλά. Θέλω ειρήνη, χαρά και κατανόηση. Αυτός είναι ο σκοπός μου», υπογραμμίζει η Mary J. Blige.

Πηγή: http://gr.euronews.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα