ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε το 1-1 από την Ιντερ Μπακού και έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Με τον Περόνε να απαντά στο γκολ Σουτς, ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με το 1-1 από το Αζερμπαϊτζάν και σε επτά ημέρας στον επαναληπτικό της Τρίπολης σφραγίζει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στην

παρθενική του ευρωπαϊκή εμφάνιση, ο Αστέρας έφυγε με ψηλά το κεφάλι από την έδρα της Ιντερ Μπακού. Η ομάδα του Τσιώλη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, είχε τις φάσεις να σκοράρει και έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους που έψαχναν τις απαντήσεις.

Η ομάδα του Μπακού ευτύχησε να σκοράρει ουσιαστικά στην πρώτη του φάση, στο 46ο λεπτό, αλλά οι Αρκάδες δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν με τον Περόνε στο 54ο λεπτό. Στη συνέχεια, η ομάδα της Τρίπολης είχε τον έλεγχο του αγώνα και αν ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

Ιντερ Μπακού: Λομάια – Αμπραμίντζε, Λέβιν, Καντελάκι – Αμπντουλάγιε, Αμιρκάνοβ, Γκεοργκιέβσκι, Μαμάντοβ (Χατζίγιεβ 46′) – Νιάσε (Ζλατινόβ 72′), Αντάμια, Σουτζ.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής – Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Χουανίτο, Φορμίκα – Ουσέρο, Αλβάρες, Φραγκουλάκης (Μπακασέτας 53′), Ναβάρο – Ράγιο, Περόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα