Ρεσάλτο ΣΥΡΙΖΑ για να πέσει η κυβέρνηση, λέει ο Βενιζέλος

«Η Χώρα μπαίνει σε μια νέα φάση σταθεροποίησης εν μέσω πολλών δυσκολιών. Το 2013 είναι μια στροφή εξόδου από την κρίση. Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για να επικρατήσει ασφάλεια και αισιοδοξία, όμως οι συνασπισμένες δυνάμεις οπισθοδρόμησης βρίσκονται σε κατάσταση πολύ υψηλής νευρικότητας». Έτσι ξεκίνησε την ομιλία του ο κ.Βενιζέλος για να συνεχίσει να επιτίθεται με σφοδρότητα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επανέρχεται

(ο ΣΥΡΙΖΑ) μετά τις εκλογές και ξαναχάνει λόγω της συμφωνίας που επετεύχθη με τους εταίρους μας και τώρα δεν έμεινε τίποτα άλλο παρά το ρεσάλτο που έχει ένα επιλεγμένο στόχο το ΠΑΣΟΚ. Και για να πετύχει πρέπει να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ που είναι ο εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας και της εθνικής στρατηγικής. Πρέπει χτυπηθεί το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του» είπε και πρόσθεσε: «Απώτερος στόχος, που έχει ομολογηθεί επισήμως, είναι να πέσει η κυβέρνηση. Το έχουν πει επανειλημμένα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έτσι εξηγείται το μένος εναντίον μου. Ως αντιπολίτευση είστε αμήχανοι, δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το κοινοβουλευτικό σας μέγεθος» είπε.

Υποστήριξε επίσης ότι τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ενδιαφέρει η λίστα αλλά «αυτό που θέλετε είναι να την κάνετε μοχλό μιας πολιτικής σκευωρίας. Προσπαθήσατε να προκαλέσετε σύγχυση και ισοπέδωση. Επιχειρήσατε να δώσετε ποινική ευθύνη σε μένα που έστειλα το άτυπο αντίγραφο στον πρωθυπουργό και τις αρχές γιατί τα άλλα χαθήκανε.Τέσσερις μήνες ταλαιπωρείται η χώρα και προσπαθήσατε να αποσιωπήσετε ότι αντέδρασα ακαριαία».

Ακόμη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ι για φλερτ με τη βία. «Τι να πω; Για τη Βίλα Αμαλία; Για τον οικιακό εξοπλισμό;». «Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ είστε ένα εκκρεμές ανάμεσα στην ανοχή της βίας και την αναζήτηση πιστοποιητικών νομιμοφροσύνης» τόνισε ο κ.Βενιζέλος.

«Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι απέκρυψα και υπεξήγαγα τη λίστα. Από ποιον; Από το ΣΔΟΕ που την είχε; Ποια λίστα; Την άτυπη ψηφιακή φωτοτυπία;». Παράλληλα, επέκρινε τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ επί των ημερών του στο υπουργείο Ιωάννη Διώτη: «Γιατί δεν με ενημέρωσε όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου στο υπουργείο;».«Χάθηκαν το CD και το USB και ο μόνος που αντέδρασε ήμουν εγώ» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κατέληξε λέγοντας: «Χαίρομαι γιατί βάλατε το ΠΑΣΟΚ κι εμένα προσωπικά απέναντι σας. Ήταν ατυχής επιλογή για εσάς και αυτό είναι καλό για τον τόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα