Σάλος για τον… ξεχασιάρης Κάμερον

22:30 9/9/2013 - Πηγή: Matrix24

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στη Βρετανία η αφηρημάδα- ανευθυνότητα του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος ξέχασε την ειδική βαλίτσα για τη μεταφορά απόρρητων εγγράφων σε ένα τρένο.

«Και αν ένας απλός επιβάτης του τρένου Λονδίνο-Εδιμβούργο έβρισκε τα μυστικά της βρετανικής κυβέρνησης για τη Συρία;» τον τίτλο αυτό είχε σήμερα η The Daily Mirror που δημοσίευσε τη φωτογραφία.

Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας βρήκε τη βαλίτσα παρατημένη με το κλειδί πάνω. Δίπλα υπήρχαν επιβάτες που δεν είχαν αντιληφθεί περί τίνος επρόκειτο.

Η εφημερίδα Mirror έκανε την σύνδεση με ένα άλλο θέμα που είχε ρεζιλέψει τον Κάμερον, όταν ξέχασε το παιδί του σε μια πάμπ.

Σύμφωνα με τον Guardian, πάντως, οι υπηρεσίες του Ντέιβιντ Κάμερον διαβεβαιώνουν ότι η κόκκινη βαλίτσα ποτέ δεν αφέθηκε χωρίς παρακολούθηση ωστόσο η μαρτυρία του ανθρώπου που τη βρήκε και την φωτογράφισε είναι ανησυχητική: «Ηταν αφημένη εκεί ακριβώς. Θα μπορούσα να την πάρω μαζί μου και να την ανοίξω, αν ήθελα. Αντί να το κάνω, την τράβηξαν φωτογραφία».

Keywords
Τυχαία Θέματα