ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

«Δεν θα κάτσω στη θέση του πρωθυπουργού χωρίς να είμαι πρωθυπουργός» δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ  Αντώνης Σαμαράς, ζητώντας και πάλι καθαρή εντολή, ενώ καταφέρθηκε εναντίον σχεδόν όλων των κομμάτων, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας δεν λειτουργούν.

Ο Αντώνης Σαμαράς απατώντας σε ερωτήσεις νέων επαγγελματιών, επιστημόνων αλλά και ανέργων, ζήτησε ισχυρή κυβέρνηση έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στις αλλαγές και

τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

«Ο κόσμος δεν θέλει ακυβερνησία, θέλει να υπάρχει μια ισχυρή εντολή για να γίνουν τολμηρά πράγματα – μιλάμε για ισχυρή εντολή» είπε και πρόσθεσε: «Να σπάσουμε τα κατεστημένα του χθες και να προχωρήσουμε σε νέες λύσεις, με μια πολιτική που να αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες πολίτες και πάνω από τα κόμματα».

Το ζητούμενο συνέχισε  είναι «να αγκαλιάσουμε όλους τους πολίτες για να γίνει ορμητικό το ποτάμι που θα μας πάει στην ανάπτυξη».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ απέρριψε τα σενάρια για συγκυβέρνηση.

«Δεν θα κάτσω στη θέση του Πρωθυπουργού, χωρίς να είμαι Πρωθυπουργός…Το ’89 ήμουν υπουργός Οικονομικών, το ’90 υπουργός Εξωτερικών και ήμουν κάτω από συμμαχική κυβέρνηση. Δεν δούλεψε, κανείς δεν συμφωνούσε με τον άλλο», τόνισε ο κ. Σαμαράς, εκφράζοντας αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορούσε να υπάρξει συναίνεση.

Επίσης σφοδρή  επίθεση εξαπέλυσε και  στη «Χρυσή Αυγή».

«Βλέπω κομματικά σχήματα, όπως η Χρυσή Αυγή, οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο ότι δεν έχουν παρελθόν, δεν έχουν ιδεολογία. Μόνο αυγή δεν είναι. Είναι η ιδεολογική προέκταση του ναζισμού, χαιρετούν ναζιστικά και οι Ναζί ήταν εκείνοι οι Γερμανοί που επέβαλαν την Κατοχή στους Έλληνες, τη χειρότερη πείνα».

Στο στόχαστρο του Α. Σαμαρά μπήκαν επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες:

«Υπάρχουν και άλλα κόμματα που βγήκαν στον αέρα με μια άποψη πως μιας και συνεχίζεται μια πολιτική από την Ευρώπη που δημιουργεί ασφυξία, ας την κεφαλαιοποιήσουμε. Από τη μια πλευρά λέμε είμαστε δεξιοί και από την άλλη έχουμε αρραβωνιάσματα με τον κ. Τσίπρα. Δεν έχουν ιδεολογία, ούτε καν κοινή γραμμή, ούτε σταθερή άποψη, έχουν μόνο ένα λόγο, να ροκανίσουν την αυτοδυναμία της ΝΔ», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα