ΣΑΝΤΟΣ: ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ

18:50 9/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για τα διαιτητικά εγκλήματα του αγώνα της Πέμπτης, τα λάθη της Εθνικής και τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Τι δήλωσαν Νίνης και Κατσουράνης.

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για τον αγώνα με την Πολωνία και τα λάθη που έγιναν, αναφέρθηκε στη διαιτησία και τις ευθύνες της, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλο. Για το συγκεκριμένο θέμα, είπε: «Θέλω να εκφράσω

τη λύπη μου για τον τραυματισμό του Αβραάμ. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε χθες, αλλά είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για τον τραυματισμό. Εύχομαι να επιστρέψει σύντομα γρήγορα. Αυτό του είπα και χθες, όταν γύρισε από το νοσοκομείο. Να επιστρέψει δυνατός. Αυτό έχει σημασία. Εγώ δεν έχω ιατρικές γνώσεις για να μπορέσω να σας πω τι ακριβώς συνέβη. Σέβομαι απόλυτα το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής και το εμπιστεύομαι απόλυτα. Ο Παπαδόπουλος και ο Γκέκας αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα όταν ήρθαν στην προετοιμασία και το ιατρικό τιμ μου εγγυήθηκε ότι θα είναι έτοιμοι. Αυτό το παράδειγμα δείχνει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη που έχω στο ιατρικό τιμ».

Σχετικά με το ματς της πρεμιέρας με τους Πολωνούς, τόνισε: «Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι ακόμα και με 10, μπορούμε! Αρκεί να κάνουμε αυτά που είχαμε πει εξ αρχής. Θα έπρεπε να μπουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο με ήρεμο μυαλό και εξυπνάδα. Τους είπα ότι πρέπει να το πιστέψετε όσο το πιστεύω εγώ. Τους είπα ότι είμαι σίγουρος ότι θα βάλουμε κάποιο γκολ, αρκεί να μη φάμε δεύτερο. Ζήτησα από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν ένα 10% παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλαμε να κερδίσουμε και το πιστεύαμε έως τέλους. Δυστυχώς τα πράγματα δεν κύλησαν καλά στα πρώτα 25 λεπτά αν και είχαμε προειδοποιήσει τους παίκτες για το ξεκίνημα των Πολωνών. Μετά τις αναλύσεις που κάναμε φάνηκε ξεκάθαρα ότι η δυνατή πλευρά των Πολωνών είναι η πτέρυγα. Είχαμε προπονηθεί πως να αποφύγουμε και να εξουδετερώσουμε τις αντεπιθέσεις τους. Είχαμε μια συγκεκριμένη στρατηγική. Εμείς, όμως, για 25 λεπτά κάναμε το αντίθετο με αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ».

Στη συνέντευξη Τύπου, μίλησαν και οι Κώστας Κατσουράνης και Σωτήρης Νίνης. Ο Κατσουράνης είπε: «Καλύτερα να χάναμε παρά να γινόταν αυτό στον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Το λέω ειλικρινά. Από εδώ και στο εξής ό,τι κάνουμε, το αφιερώνουμε σε εκείνον. Θα τον περιμένουμε να επιστρέψει. Χθες δεν μπήκαμε χαλαροί. Ευτυχώς στο ημίχρονο μιλήσαμε και διορθώσαμε κάποια πράγματα. Πέναλτι έχουν χάσει μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Το πέναλτι το χάνει αυτός που το εκτελεί. Το θέμα είναι να το εκτελέσεις. Για μένα δεν υπάρχει καμία ευθύνη».

Ο Νίνης δήλωσε: Ξέρουμε ότι είναι κρίμα να σπαταλάμε ημίχρονα και λεπτά σε τέτοιες διοργανώσεις. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε χθες. Δεν κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Ξέρουμε τις ευθύνες μας. Όλη η αποστολή της Εθνικής είμαστε λίγο λυπημένοι για το ματς με την Πολωνία. Αξίζαμε κάτι παραπάνω».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός διευθυντής, Τάκης Φύσσας, ξεκαθάρισε πως μίλησε μετά το τέλο

Keywords
Τυχαία Θέματα