ΣΔΟΕ ΠΡΟΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ

«Δεν υφίσταται δημόσιο έγγραφο “λίστα” στην υπηρεσία μας που να αναφέρεται το όνομά σας». Με αυτόν τον λιτό και κατηγορηματικό τρόπο, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλος απαντά στο εξώδικο του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη. 

Μετά τη δημοσιοποίηση της … περιβόητης λίστας των 36, ο κ. Καρχιμάκης

είχε καταθέσει εξώδικη δήλωση και προς το ΣΔΟΕ ζητώντας να ενημερωθεί για τα όσα αναφέρονταν, ως προς την εμπλοκή του ονόματός του, σε καταγγελίες για παράνομο πλουτισμό.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή και άμεσα, ζήτησε από το ΣΔΟΕ την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Με επιστολή του προς τον κ. Καρχιμάκη,  ο επικεφαλής τους ΣΔΟΕ Στυλιανός Στασινόπουλος ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε λίστα με το όνομα του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά, αναφέρει ότι «σε απάντηση της από 1/10/2012 εξώδικης δήλωσης – διαμαρτυρίας, σας γνωρίζουμε ότι σε σχέση με όσα αναφέρονται από εσάς στην ανωτέρω εξώδικη δήλωσή σας, δεν υφίσταται δημόσιο έγγραφο “ΛΙΣΤΑ” στην υπηρεσία μας στην οποία αναγράφεται το όνομά σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα