Σε δύο ταμπλό για το θαύμα η Εθνική

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για να τα καταφέρει χρειάζεται δύο αποτελέσματα. Αφενός δική του νίκη επί της αδιάφορης (έχει ήδη προκριθεί) Κροατίας και αφετέρου νίκη των αδιάφορων Ιταλών επί των Ισπανών που δεν έχουν προκριθεί ακόμη!

Δίχως αμφιβολία το δεύτερο σκέλος του επιθυμητού σεναρίου είναι και το πιο δύσκολο αφού οι Ισπανοί, που έτσι και αλλιώς είναι καλύτεροι, καίγονται για τη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει φτάσει στο πρώτο του στόχο.

Ομως, και η αναμέτρηση κόντρα στην Κροατία δεν είναι εύκολα. Η ψυχολογία της ελληνικής ομάδας μετά την ήττα από τη Σλοβενία

βρίσκεται στο ναδίρ ενώ υπάρχουν και συγκεκριμένα αγωνιστικά προβλήματα αφού Μαυροκεφαλίδης και Παπανικολάου έχουν ήδη τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμών.

Σε κάθε περίπτωση στόχος της ομάδας είναι η νίκη που τουλάχιστον θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις του πολύ πιθανού αποκλεισμού και θα διατηρήσει κάποιες ελπίδες για πρόκριση όσο θα παίζουν η Ισπανία και η Ιταλία (18:45). Αν η Εθνική αποκλειστεί, επιστρέφει απευθείας στην Αθήνα αφού σε αυτή τη φάση του τουρνουά δεν προβλέπονται αγώνες κατάταξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα